Siyaset
Giriş Tarihi : 21-03-2024 17:09   Güncelleme : 21-03-2024 17:17

“MHP yükseldikçe, yapılan algılar da yükseliyor”

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Başkanlığı sosyal medyada yapılan paylaşımların MHP' ye mal edilmeye çalışıldığı iddiasıyla basın açıklaması gerçekleştirdi

“MHP yükseldikçe, yapılan algılar da yükseliyor”

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada: “Milliyetçi Hareket Partisi'nin Gerze’de yükselişini baltalamak isteyen algı odakları çıtayı yükselterek işlerine devam etmektedir. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden kendilerine "medya" imajı veren mecrada paylaşılan uygunsuz fotoğraflar ile bir sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflar gündemi bulandırmıştır.

Yapılan paylaşımlarda partimizin sosyal medya hesapları etiketlenmiş, paylaşımda kullanılan müzik, sosyal medya profilinin ismi ve profilin detayları ile yapılan paylaşımların tarafımızca yaptırıldığı izlenimi verilmeye çalışılmıştır.

Bugünlerde ilçemizde bir partinin belediye başkan adayının ve partisinin meclis üyesinin olduğu iddia olunarak paylaşılan, ileride de başka isimler hakkında paylaşılabilecek herhangi bir bilgi veya belge ile hiçbir ilgimiz yoktur ve olmayacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak algılara karşı dik duruşumuzu her zaman olduğu gibi tekrarlıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin algılarla veya algı odakları ile işi yoktur ve olmayacaktır. Temiz siyaset ve yönetim ilkemiz her daim sürecektir” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik