Güncel
Giriş Tarihi : 12-01-2024 10:26   Güncelleme : 12-01-2024 12:31

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürü Gerze’ de

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürü ilçemizdeki eğitim kurumlarını ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürü Gerze’ de

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürü Fetullah Güner beraberinde Daire Başkanı Turan Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ile birlikte ilçemizdeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek okullar hakkında bilgi aldı.

Güner, ziyaret kapsamında ilk olarak Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı’ yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Arabacı, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürü Fetullah Güner ve misafirlere teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner ve beraberindeki heyet İlçemiz Atatürk İlkokulu'nu ziyaret etti. Burada Bakanlığın ülkemiz genelinde başlattığı ''Öğretmenler Odası Buluşmaları'' kapsamında okul yönetici ve öğretmenlerinin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili dilek ve temennilerini dinledi, Bakanlığa iletilmek üzere gerekli notları aldı. Milli Eğitim Bakanlığının çalışmaları ve vizyonu hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Daha sonra Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, burada da öğretmenlerle görüştü. İlçemiz Okul Kurumlarının Müdürleri ile toplantı yaparak, Müdürlerin görüş ve önerilerini dinledi, Bakanlığa iletilmek üzere gerekli notları aldı, Bakanlığın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı; günün anısına Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner'e, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci de Okullar Daire Başkanı Turan Şahin'e günün anısına hediye takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan; nazik ziyaretlerinden dolayı İlçemiz okullarını ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner'e, İlçe Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı'ya, Milli Eğitim Bakanlığı Okullar Daire Başkanı Turan Şahin'e, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci'ye, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Açıkgöz'e, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Çalışkan ve Ramazan Gürsul'a, Genel Müdür ve beraberindeki heyeti karşılayan, fikir ve önerilerini paylaşan Okul Müdürleri Nazım Aksu ile Recep Barış Varoğlu'na, idarecilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

İlçemizdeki okulları yerinde ziyaret eden Fetullah Güner, ziyaretlerinin ardından ilçemizden ayrıldı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik