Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2024 15:10   Güncelleme : 30-03-2024 15:49

Muhtar Adayı Akçaoğlu: “Sorunları el birliği ile çözeceğiz”

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Nahide Akçaoğlu, yarın gerçekleşecek seçimlerde mahalle sakinlerinden destek beklediğini söyledi. Akçaoğlu, her zaman köprü görevi göreceğinin altını çizdi

Muhtar Adayı Akçaoğlu: “Sorunları el birliği ile çözeceğiz”

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Nahide Akçaoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ben Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Nahide Akçaoğlu, bugüne kadar kapılarınıza geldiğimde çok güzel samimi vatandaşlarımızla tanıştım, ulaşamadığımız çok vatandaşlarımız oldu.

Mahallemizde birçok sorun var, biliyorum ki sizlerin de gördüğü pek çok sorun oldu. Sorunlarınız istekleriniz var, bunları hep birlikte el birliği ile çözüm bulacağımıza canı gönülden inanıyorum. Daha güzel yaşanılabilir, örnek bir mahalle için hep birlikte fikir ve önerilerinizi dinleyip ortak bir karar alarak çözüm odaklı sizlere köprü olacağıma söz veriyorum.

Muhtar olmak mahalleye sahip olmak değildir, muhtar olmak mahallelinin eli, ayağı, gözü, kulağı olmaktır. Bunun için sizlerden desteklerinizi bekliyorum.

Yarın ki seçim kendim ve tüm muhtar adayları arkadaşlarıma hayırlı olsun. Sonuç olarak 1 Nisan da birbirimizin yüzüne bakacağız. Sorunsuz, sıkıntısız, kavgasız, gürültüsüz bir seçim olmasını diliyorum. Bütün mahalle halkına ve muhtar adaylarına hayırlı Ramazanlar, hayırlı bayramlar diliyorum. “Ben kazanırsam tek ben değil mahalle olarak kazanacağız. Hep birlikte el ele yeni bir mahalle oluşturabilmek için tekrardan desteğinizi bekliyorum.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik