Siyaset
Giriş Tarihi : 22-12-2023 14:02   Güncelleme : 24-12-2023 14:45

Muhtar adayı Çimen, projelerini anlattı

Güzelyurt köyü Muhtarı Adayı İhsan Çimen, köyü için hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatarak Güzelyurt köyü seçmeninin desteğini beklediğini belirtti

Muhtar adayı Çimen, projelerini anlattı

31 Mart 2024 mahalli idareler yerel seçimleri yaklaşırken Güzelyurt köyünden muhtar adayı olduğunu açıklayan İhsan Çimen, Güzelyurt köyü seçmenine projelerini aktardı.

Turizmden yola, istihdama kadar birçok konuda projesi olan Çimen, köyde keşfedilen 2 şelaleyi turizme kazandıracağını, köy yollarını iyileştireceğini belirtti.

Çimen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Saygıdeğer Güzelyurtlu hemşehrilerim,

Öncelikle hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Güzelyurt'umuzun değerli insanları, bu güzel toprakların evlatları, hepinizi içtenlikle kucaklıyorum. 31 Mart 2024 Muhtarlık Seçimleri için Güzelyurt Köyü Muhtarı adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Bu kutlu görevi üstlenmeyi, doğduğum, büyüdüğüm topraklara hizmet etmeyi bir borç ve vefa gereği olarak görüyorum.

Gelin, birlikte başlayalım bu hizmet yolculuğuna. Kalaşlı'dan Sorkun'a kadar uzanan yolda, yarım kalan asfaltın tamamlanması için canla başla çalışma, Çerkezli Mahallemizde yıllardır yapılamayan bir mescidin temellerini atma ve Kalaşlı Mahallemizde devam eden cami inşaatını tamamlayarak cemaatle buluşturma gayesindeyiz. Köyümüzde 8 m ve 25 m yükseklikte olduğu tespit edilen iki şelaleyi aktifleştirmek için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Karamanlı Mahallesi'nde ise eski köy konağı harabe halde duruyor. Yeni köy konağının temelini atarak ve faaliyete geçirme niyetindeyiz. Ayrıca, Karamanlı Mahallesi deresinden köy değirmenine kadar 1.5 km uzunluğunda yol yapıp, köyümüzdeki ev yapma sorunlarını çözmeye gayret edeceğiz. Kavgacılı Mahallesi'ne bir toplantı ve sohbet yeri inşa edecek ve diğer mahallelerimizin benzer ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalar yapmak için adımlar atacağız.

Merkez mahallemizdeki cami çalışmalarını hızlandırarak en kısa sürede hizmete sunacak, sağlık ocağını yaz aylarında aktif hale getirmek için çalışmalar yapacak, köyümüze bir kooperatif kurarak farklı bir değer kazandırmak için gayret göstereceğiz.

Köyümüze bir kooperatif kurup, gençlerimizi devletimizin sunduğu desteklerle buluşturmak, köyümüzde her yıl gerçekleştirilen kesimlerin köyümüz lehine hak ve hukukunu koruyarak kazanç sağlamak, tapu sorunlarına el atarak köylülerimizle istişarelerde bulunmak da hedeflerimiz arasındadır.

Bahsini ettiklerimiz önceki yönetimler tarafından bugüne kadar neden gündeme getirilmedi?

Muhtarlık bizim için bir amaç değil, hizmet yolunda bir araçtır. Bu görevi alırken boş vaatlerde bulunmayarak, icraata odaklanacak ve köyümüz için birer eser bırakabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Alt yapı sorunu yaşayan mahallelerimizin sorunlarına öncelik verecek, devletin sunduğu hizmetleri eşit bir şekilde kullanma imkanları sağlayacağız.

Ben, İhsan Çimen olarak, askerlik görevimi yerine getirene kadar köyümüzde sizlerle beraber aynı çamuru aynı tozu dumanı paylaştım ve köyümde her zaman yanınızda oldum. Şimdi tekrar birlik zamanı. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. Şimdiden iş elbiselerimizi giyiyor, çizmelerimizi çekiyoruz ve bu kutlu görev için mücadeleye başlıyoruz. Yanlış veya kırıcı bir sözümüz varsa affola.

Bu göreve talip olan diğer aday abilerimize, kardeşlerimize başarılar diliyorum. Hep birlikte köyümüzün ihtiyaçları için çalışacağız. Dualarınız ve desteklerinizle bu hayırlı göreve talibiz. Allah'a sığınarak bu yolda başarılı olmayı temenni ediyorum.”

AdminAdmin