Siyaset
Giriş Tarihi : 08-03-2024 14:41   Güncelleme : 11-03-2024 11:18

Muhtar adayı mahallesindeki kadınları unutmadı

19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Kunduz, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde mahallesindeki kadınlara karanfil dağıttı

Muhtar adayı mahallesindeki kadınları unutmadı

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren 19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Kunduz, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınları unutmadı. Mahallesini adım adım dolaşarak karşılaştığı her kadına karanfil hediye eden Kunduz, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Kadınlarla ilgili farkındalığın yalnızca bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini belirten 19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Kunduz, mahallesinde 2 bin 234 kadın seçmen bulunduğunun da altını çizdi.

“Kadınlar bizim baş tacımızdır” diyen 19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Kunduz, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Mahallemizi gezerek kadınlar kadar özel ve güzel olan bu karanfilleri hediye edip 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak istedim.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “kadınları geride bırakan toplum geride kalmaya mahkûmdur” demiş. Bizlerde bu düsturla kadınlarımızı daha da ileriye taşımak için toplum olarak elimizden geleni yapmalıyız. Kadınlarımızı bir gün değil her gün hatırlamalıyız” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik