Siyaset
Giriş Tarihi : 01-04-2024 18:11   Güncelleme : 01-04-2024 18:21

Muhtar Börekçi: “Aynı samimiyetle kaldığımız yerden devam”

19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Orhan Börekçi, mahalle sakinlerine teşekkür etti

Muhtar Börekçi: “Aynı samimiyetle kaldığımız yerden devam”

Yapılan mahalli seçimlerde yeniden 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı seçilen Orhan Börekçi, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Börekçi, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli 19 Mayıs Mahallesi sakinleri, sizlerin verdiği destekle yeniden mahallemize muhtar seçildim. 2019 tarihinde bana yaşatmış olduğunuz onur ve gururu bu dönem yeniden yaşattığını için hepinize teşekkür ederim.

Mahallemize geçmiş beş yıl süresinde yapmış olduğumuz hizmetlerime aynı samimiyet ve içtenlikle sizlerin de destekleriyle önümüzdeki 5 yıl süresince devam edeceğim. Beni destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim. Yapılan seçimlerin hem ilçemize hem ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

ORHAN BÖREKÇİ KİMDİR?

1982 yılında Gerze’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Gerze’de tamamladı. Uzun yıllar amatör ve profesyonel olarak futbolculuk ile uğraşan Orhan Börekçi, 2019 yerel seçimlerinde 19 Mayıs Mahallesi muhtarı oldu. Gerze Belediyesi Su Tahakkuk biriminde görev yapan 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Orhan Börekçi, evli ve iki çocuk babasıdır.

Büşra ÇevikBüşra Çevik