Siyaset
Giriş Tarihi : 01-04-2024 16:46   Güncelleme : 01-04-2024 18:15

Muhtar Zor: “Ben değil Atatürk Mahallesi kazandı”

Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Zor, mahalle sakinlerine teşekkür etti

Muhtar Zor: “Ben değil Atatürk Mahallesi kazandı”

Yapılan mahalli seçimlerde Atatürk Mahallesi Muhtarı seçilen Ali Zor, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Zor yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli Atatürk Mahallesi Sakinleri;

Bu seçim sürecinde yanımızda olan çok kıymetli; akrabalarıma, komşularıma, aileme, azalarıma, hemşerilerime, Stk’larımıza, esnaflarımıza, yerel basınımıza, arkadaşlarıma, dostlarıma, amcalarıma, teyzelerime, abilerime, ablalarıma, geleceğimiz gençlerimize, çocuklarımıza ve oy verip vermeyen destek olan herkese çok teşekkür ederim. Hiç kimseyi mahcup etmeden elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum. Mahallemize hizmet yapma adına kim ben de varım derse, birlikte en güzeli için çalışacağız. Ben değil Atatürk Mahallesi kazandı. Herkesi sonsuz minnetle, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”

ALİ ZOR KİMDİR?

1982 yılında Gerze ilçesine bağlı Güzelyurt köyünde doğdu. İlkokulu Güzelyurt köyünde tamamladı. Ortaokul ve liseyi Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Evli ve 3 çocuk babası olan Zor, alçı, dış cephe, inşaat, mantolama işleriyle uğraşıyor. Halen Ensar Cami Dernek Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Büşra ÇevikBüşra Çevik