Siyaset
Giriş Tarihi : 27-11-2023 13:43   Güncelleme : 28-11-2023 16:21

MUSTAFA BAŞ İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYI OLDU

İlçemiz esnaflarından Mustafa Baş, il genel meclisi için aday adaylık başvurusunu yaptı

MUSTAFA BAŞ İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYI OLDU

İlçemiz sanayi esnaflarından Mustafa Baş 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler öncesi CHP’ den İl Genel Meclisi için aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday Adayı Mustafa Baş’ tan önce konuşan CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, Mustafa Baş’ ın aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. Sazak konuşmasında, “İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki yerel seçimlere çok güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. CHP’ nin çatısı altında yerel yönetimlerde hizmet etmek isteyen adaylarımız aday adaylık başvuruları devam etmekte, hepsine de başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Parti binasında İlçe Başkanı Birol Sazak’ a aday adaylık evraklarını teslim eden Baş, Cumhuriyetin 100. Yılında CHP olarak bir ve beraber olacaklarını belirtti. Baş konuşmasında, “sayın ilçe Başkanım, İlçe yöneticileri, değerli üyeler, basın mensupları, Saygı değer muhtarlarım, esnaf ve çiftçi emekçi arkadaşlarım, Ziraat Odası Başkanım…

Hepinizin bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben Mustafa BAŞ, 41 yaşındayım. Belören köyünde doğdum, büyüdüm. Evli ve 3 çocuk babasıyım, 10 yıldır Gerze Sanayi Sitesinde esnaflık yapmaktayım. Gerze Sanayi sitemizin eksiklerinden yola çıkarak bu sürece ilk adımımı attım. Sanayi sitesinden köylerimize, köylerimizden Şehir merkezine kadar olan eksiklerin farkındayım. Ben bu eksiklerin giderilmesi için Mustafa Kemal Atatürk’ ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinden İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığımı açıklıyorum. Bizler Gerze’mizin eksiklerini dile getirmek, halkımızın huzur ve refah içinde yaşamasını için Cumhuriyet Halk Partisinden il genel meclisini ve Gerze Belediyesini kazanarak sizlere hizmet sunmaya hazırım. Seçim Süresince çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağım. Gece gündüz çalışıp elimden gelenin en iyisini yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Saygı değer arkadaşlarım bu süreçte sizlerin bana olan desteklerinizi bekliyorum. Sizlere söz veriyorum bu yolda canla başla çalışmaya hazırım. Siyasette tek ideolojim yol, su ve sanayi dükkânlarıdır. Beni dinleyen herkese şükranlarımı bir borç bilirim. Cumhuriyetin 100 yılında Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir olacağız, beraber olacağız ve hep birlikte Gerze olacağız. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olması dileğiyle hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diye konuştu.

AdminAdmin