Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Mustafa Taş, 59. Dikmen Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı Oldu

Dikmen' de düzenlenen 59. Dikmen Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı, finalde Çatalcalı Yıldıray Pala’yı mağlup eden Sinoplu güreşçi Mustafa Taş oldu

Mustafa Taş, 59. Dikmen Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı Oldu
Paylaş:

Büyük heyecana sahne olan organizasyonda birbirinden iddialı başpehlivanlar er meydanına çıktı.
 

Gün boyu süren zorlu mücadelelerin ardından finale yükselen Mustafa Taş ile Yıldıray Pala (Çatalca), başpehlivanlık ünvanı için karşı karşıya geldi.

Nefes kesen final müsabakasında rakibine üstünlük kuran Sinoplu başpehlivan Mustafa Taş, 59. Dikmen Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı olarak altın kemerin sahibi oldu.

Final karşılaşmasının ardından er meydanında büyük sevinç yaşayan Mustafa Taş, tribünlerden alkış alırken, organizasyona katılan güreşseverler de tarihi güreşlere yoğun ilgi gösterdi.

Haberin Videosu

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.