Siyaset
Giriş Tarihi : 18-03-2023 17:51   Güncelleme : 18-03-2023 20:22

Nazım Maviş aday adaylık için başvuruyu yaptı

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, aday adaylık müracaatını çok sayıda teşkilat üyesinin katılımıyla yaptı.

Nazım Maviş aday adaylık için başvuruyu yaptı

Aday adaylık başvurusu için AK Parti Sinop İl Başkanlığına gelen Dr. Nazım Maviş, burada büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.

İl başkanlığı toplantı salonunda AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, ilçe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, teşkilat üyeleri ve bazı muhtarlarında katıldığı başvuru sırasında konuşan Dr. Nazım Maviş, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başvuru yapan tüm aday adaylarına başarılar dileyen Maviş, bu zamana kadar partiye emeği geçen tüm teşkilat üyelerine de teşekkür etti.

Ülke olarak zor ve ağır günler geçildiğini belirten Dr. Nazım Maviş, "Millet olarak ama bu zor günlerin üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde geleceğimizden hiç kuşku duymuyoruz. Bütün bu zorlukların üstesinden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle ve AK Partili kadrolarının özverili çalışmaları ile bütün bu zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Tabi seçim süreci de yaşadığımız bu büyük afetin yaralarının sarıldığı bugünlere denk geldi. Adaylık başvuruları da bugünlere denk geldi. Dolayısıyla Genel Merkezimiz de, il başkanlığımız da bu hassasiyeti dikkat ederek adaylık süreçleri ile ilgili prosedürleri burada yürüttü. Biz de sadece duyurmamamıza rağmen sizler burada bulundunuz bizi yalnız bırakmadınız. Teşekkür ediyorum. Bu zorlu günleri hep beraber aşacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi. 

Teşkilat üyelerine seslenen Nazım Maviş, “Buradan ilçe başkanlarım ve belediye başkanlarıma söylüyorum. Önümüzde Ramazan var. İl başkanımız gerekli talimatları verdi. Durmayacağız. Ramazan ayını çok iyi değerlendireceğiz. Ramazan’dan sonraki günleri de çok iyi değerlendireceğiz ama Ramazan ayını çok iyi değerlendireceğiz. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız çok güzel çalışıyor. Biz hiç durmayacağız. Ben ilk adaylığımda eğer olur da yorgunluktan yere yığılırsam kaldıracaksınız bir bardak su vereceksiniz ve çalışmaya devam edeceğim demiştim. Her birimiz bu şuurla çalışacağız. Çünkü milletin düşmanı çok. Çünkü bu ülkenin düşmanı çok.” diye konuştu.

Parti'nin sadece yönetim kurulunu oluşturan listelerden ibaret olmadığını belirten Nazım Maviş, "O listelerde isimleri olmayan, bu davaya inanmış herkes, dava adamlığı namzetiyle, dava adamlığı sıfatıyla bu davanın en şerefli mensubudur. Bütün rütbesiz askerlerimize gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Nazım Maviş, açıklamalarının ardından aday adayı başvurusunu yaptı.

AdminAdmin