Siyaset
Giriş Tarihi : 08-11-2023 15:14   Güncelleme : 08-11-2023 18:47

Nimet Çevik Taşgın, AK Partiden aday adaylığını açıkladı

CHP Gerze Belediye Meclis Üyesi Süleyman Taşgın' ın eşi Nimet Çevik Taşgın, Ak Partiden Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı. Taşgın, “bilgi birikimimi, tecrübelerimi Gerze halkıyla paylaşıp, memleketime hizmet etmek istiyorum” dedi

Nimet Çevik Taşgın, AK Partiden aday adaylığını açıkladı

AK Parti de belediye başkanı aday adayları kendini belli etmeye başladı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler genel seçimi öncesi aday adayları yaptıkları basın açıklamalarıyla aday adaylıklarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gerze Belediye Başkanlığına bir kadın aday adayı talip oldu. CHP Gerze Belediye Meclis Üyesi Süleyman Taşgın' ın eşi Nimet Çevik Taşgın AK Partiden Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı. Uzun yıllardır siyasetin içerisinde yer aldığını belirten Taşgın, 01.04.1973 Sinop'ta doğdum, 2 kardeşiz, çocukluğum ve gençliğim Dikmen'de geçti. Babam Hasan Çevik Dikmen Merkez Camii'nde 25 yıl imamlık yaptı. Annem Dikmen'de ticaretle uğraştı. Servis araçlarımız ve marketimiz vardı. Market 1973'ten 1999'a kadar devam etti. 1991 de İstanbul’a gittim evli ve 2 kız evladım var. İş hayatım İstanbul'da devam etti, özel sektör ve kurumlarda proje müdürü ve idare işler müdürü olarak görev yaptım ve emekli oldum. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Kartal Kadın Kolları yönetiminde görev aldım, 2014 yılında Kartal Belediyesi Meclis üyeliği yaptım. İstanbul 1 bölgeden 3 kez milletvekili aday adayı oldum. 5 yıldır Gerze'de ikametgâh ediyorum.

Kolegji Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kosova Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği İstanbul üniversitesi Adalet Bölümü, Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler 2. sınıfa devam ediyorum. Yıllardır İstanbul'da siyasetin içinde bulundum ve iş olarak da müdürlük yaptım. Bu bilgi birikimiyle Gerze halkıyla bütünleşip el ve gönül birliği ile çok güzel işler yapacağımdan eminim” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin