Siyaset
Giriş Tarihi : 23-09-2023 16:40   Güncelleme : 23-09-2023 16:51

O artık ‘Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı’

CHP Gerze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer, Gençlik politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi

O artık ‘Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı’

Göreve geldiği günden bu yana, sayısız çalışmaya ve farkındalık etkinliklerine imza atan, Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençliğini başarıyla temsil eden, güler yüzlü ve çalışkan gençlik kolları başkanı Serdar Dinçer, bayrağı devretti.

Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Serdar Dinçer, görev yaptığı günden bu yana yanında olan herkese teşekkür etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Dinçer, “2020 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Gerze ilçe başkanı olarak görev yaptım.

Öte yandan 12 Ağustos 2023 tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Kongresinde CHP yönetim kurulu üyesi olarak delegelerimizin teveccühü, seçilmiş mevcut yönetim kurulu üyelerimizin ortak kararı ile Gençlik politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiş bulunuyorum.

Bu nedenle büyük bir onurla ve şerefle görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi Gerze Gençlik Kolları Başkanlığından ayrılıyorum.

Bu vesileyle; görev döneminde bizlere desteklerini esirgemeyen önceki dönem ve şimdiki Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyelerine Gençlik ve Kadın Kolları Gerze İlçe Yönetim Kurulunda birlikte çalıştığım arkadaşlarıma ve büyüklerime; CHP kıymetli üyelerine, basınımızın güzide temsilcilerine ve tüm Gerze hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın” diye konuştu.

Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi ailesi olarak CHP Gerze Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Dinçer’ i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

AdminAdmin