Spor
Giriş Tarihi : 29-06-2022 10:01   Güncelleme : 29-06-2022 11:01

Ödüllerini, LÖSEV’ e bağışladılar

Voleybol müsabakalarında şampiyonluk kupası Gerze Kürek Kulübünün oldu

Ödüllerini, LÖSEV’ e bağışladılar

İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğünce organize edilen Kamu Kurum ve Kuruluşları arasında düzenlenen Bahar Kupası Voleybol Turnuvası dün akşam yapılan final maçıyla son buldu.

10 takımın bulunduğu, iki grubun yer aldığı turnuvada A Grubunda Gerze Orman İşletme Müdürlüğü, Gerze Belediyesi, Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gerze Akmercan Doğalgaz, Gerze Kürek Kulübü yer alırken, B Grubunda ise Gerze Masterler, Gerze Devlet Hastanesi, Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı, Gerze Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Gerze Toplum Sağlığı Merkezi takımları kupa için kıran kırana mücadele ettiler.

13 Mayıs 2022 - 29 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılan ve 10 takımın iki grup olarak mücadele ettiği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda şampiyonluğa adını yazdıran takım Gerze Kürek Kulübü oldu: Gerze Belediyesi 2’nci, Gerze Gençlik Spor Müdürlüğü 3’ üncü, Gerze Devlet Hastanesi ise 4’ üncü oldu.

Final maçının akabinde düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Birincilik hediyelerini LÖSEV’ e bağışlayacaklar

Kaymakamlık Voleybol turnuvası sonucunda final maçını kazanarak birinci olmaya hak kazanan Gerze Kürek Kulübü üyeleri, kendilerine birincilik hediyesi olarak verilen koçu satarak buradan elde edilecek geliri LÖSEV’e bağışlayacaklarını duyurdular.

Final maçına Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş,  Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Gerze İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne vekâlet eden Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Turnuva boyunca tribünleri dolduran Gerzeli voleybol severler, turnuvaların senede bir kez değil birkaç kez yapılması noktasında temennide bulundular.

AdminAdmin