Güncel
Giriş Tarihi : 10-02-2024 17:26   Güncelleme : 10-02-2024 17:27

Orkun Ersoy, Hamidiye Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Orkun Ersoy, mahallesi için 7/24 hizmete hazır olduğunu, Hamidiye Mahallesi için gecesini gündüzüne katacağını söyledi

Orkun Ersoy, Hamidiye Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça adaylar açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Gerze’ nin en güzide ve en köklü mahallesi olan Hamidiye Mahallesinde Orkun Ersoy da, muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Hamidiye Mahallesi için var gücüyle çalışacağını söyleyen Ersoy, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini yerine getirebilmek için gerekli mücadeleyi sonuna kadar yapacağını belirtti.

Hamidiye Mahallesi sakinlerinin her daim ulaşılabilir bir muhtar olacağını, sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturmak için gayret göstereceğini belirten Ersoy, “Sürekli sahada olduğum için mahallenin sorunlarını, ihtiyaçlarını daha iyi takip edip gözlemleyebiliyorum.

 Hamidiye Mahallemiz nüfus yoğunluğunun fazla olduğu mahallelerimizden. Kalabalık nüfus nedeniyle mahallemizde hizmete ulaşma ihtiyacı oldukça fazla. Hizmete ulaşma konusunda üzerimize düşen sorumluluğun farkında olup, bu ihtiyaçları mahalle sakinlerimizle birlikte tespit edip karşılayabilmek için çalışma yürüteceğiz. Mahallemizle ilgili kararları birlikte alıp birlikte çözüm üreteceğiz. 7/24 hizmet için bu göreve talibim.

Mahallemizin ve mahalle sakinlerimizin elimin erdiği, gücümün yettiği kadar yanında olmaya çalışacağım. Mahalle sakinlerinin resmi kurumlarla olan yazışmaları ve yazışmaların takibi konusunda yardımcı olacağım.

Mahalle sakinlerimizin öncelikle dualarını ve desteklerini bekliyorum. Yenilik, hepimize iyi gelecek. Hamidiye Mahallemizde birçok aileyi yakından tanıyan ve beni de yakından tanıdığınızı düşündüğüm bir kardeşinizim. Hamidiye Mahallesi sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

ORKUN ERSOY KİMDİR?

1986 yılında Hamidiye Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimi ve öğretim hayatını Gerze'de tamamladı. Önlisans eğitimini 2009 yılında Amasya Üniversitesi Pazarlama Bölümü'nde ve lisans eğitimini 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. 2013 yılında Dikmen Lisesi'nde sözleşmeli öğretmen olarak görev yaptı. 2014 yılından bu yana Hamidiye Mahallesi'nde Bulvar Taksi Durağında taksici esnafı olarak hizmet vermektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Büşra ÇevikBüşra Çevik