Güncel
Giriş Tarihi : 04-04-2023 13:28   Güncelleme : 04-04-2023 16:06

Orman yangınları konusunda uyardılar

İftar çadırındaki vatandaşlar Orman İşletme Müdürlüğü personelleri tarafından bilgilendirildi

Orman yangınları konusunda uyardılar

Gerze Belediyesi, ilçemiz Buzhane Meydanında kurduğu iftar çadırında vatandaşlara sıcak iftar yemeği ikram etmeye devam ederken Gerze Müftülüğü tarafından iftar çadırındaki misafirler ve ekran başındaki izleyiciler için yayınlanan, Moderatörlüğünü İlçe Vaizi Hasan Çakıroğlu’ nun yaptığı, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan ‘İftara Programı’ da sürüyor.

300 ADET FISTIK ÇAMI FİDANI DAĞITILDI

Her akşam ‘İftara Doğru’ programında farklı konukları misafir eden İlçe Vaizi Hasan Çakıroğlu’ nun dün akşamki konuğu Gerze Orman İşletme Müdür Yardımcısı Fatih Bektaş oldu. Bektaş, çadırdaki misafirlere Ramazan ayının hayırlı olmasını dilerken vatandaşları Orman Genel Müdürlüğünün çalışma alanları, ormanların insanlar için faydaları, orman yangınlarının önlenmesinin önemi hakkında bilgilendirdi, orman yangınları konusunda uyardı.

Ayrıca konuyla ilgili olarak Orman İşletme Müdürlüğü personelleri iftar çadırındaki misafirlere broşür dağıtarak, konuyla ilgili farkındalık oluşturmaya çalıştılar. Ayrıca iftarın ardından yine Orman İşletme Müdürlüğü personelleri tarafından misafirlere fıstık çamı fidanı dağıtımı gerçekleşti.

AdminAdmin