Siyaset
Giriş Tarihi : 26-03-2024 11:45

Öz: “Gerze’ nin imkânlarını hortumlatmayacağız”

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, belediye başkanlığı döneminde yapacaklarının dışında “neler yapmayacaklarını” anlatarak, sorunların sebebi olup kurtarıcı gibi dolaşmayacaklarını ifade etti

Öz: “Gerze’ nin imkânlarını hortumlatmayacağız”

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz yaptığı açıklamada: “Bildiğiniz gibi bu zamana kadar elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık ve hep yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsettik. Şimdi sizlere neler yapamayacağımızdan bahsetmek istiyorum. Biz gerçekliği olmayan projelerle halkımıza hayal satmayacağız.

Geçmişten intikam almaya gelmeyeceğiz, kavga etmeyeceğiz, kurumlara bağışlanan yardımlarla yandaşlarımıza yemek dağıtmayacağız. Belediyeyi kimsenin zenginleşme aracı yapmayacağız. Milliyetçilik yapıp sadece kendi köyünden, kendi soyundan, kendi ırkından olan insanlara iş imkânı sağlamayacağız. Belediyenin parasıyla düğünlerde kimseye takı takmayacağız. Artık parsel adı altında yandaşlara ucuz parseller toplayıp memleketin imkânlarını hortumlatmayacağız.

Hem sorunların sebebi olup hem de kurtarıcı gibi dolaşmayacağız. Uzun lafa gerek yok, zaten neyin ne olduğunu rakip olarak görünseler de kimlerin kimlerle yol yürüdüğünü aslında sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Açık konuşmak gerekirse siyasi alışkanlıklar haricinde bizim ekip olarak iş insanı, mühendisi, avukatı, teknikeri, sanayicisi, işletmecisi, veteriner hekimi, kamu yöneticisi, ilçe esnafı ile memlekette bir rakibimiz yok” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik