Siyaset
Giriş Tarihi : 13-03-2024 14:59

Öz, Sanayi Dükkânları Ve Tekstil Kent Projesini Tanıttı

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, Sanayi Dükkânları ve Tekstil Kent Projesini anlattı

Öz, Sanayi Dükkânları Ve Tekstil Kent Projesini Tanıttı

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, Sanayi Dükkânları ve Tekstil Kent Projesini tanıttı.

Öz yaptığı açıklamada, “bu videomda sizlere sanayi dükkânları ve tekstil kent projeleri ile ilgili bilgi vereceğim. Mahalle aralarına sıkışmış olan tüm tekstil firmalarımız için lokasyona uygun tekstil üretim modellerine göre tasarlanmış yeşil enerjili tekstil kent projemizi ivedilikle hizmete geçireceğiz.

Bu oluşum yapılırken desteklemelerden firmalar yararlandırılacaktır. Belediye olarak yapılması gereken tüm altyapı ve yol gibi hizmetleri eksiksiz ve zamanında yapılacağının sözünü şimdiden veriyoruz.

Yine Gerze’ miz sanayi sitesi yetersiz kaldığı için yeni bir küçük sanayi sitesi bölgesi dizayn edilecektir. Bu yeni sanayi sitesi de yeşil enerjili olacaktır. İş yeri boyutları kullanıma uygun örneğin otobüs ve beton mikserinin girebileceği veya makine parkurunun sığabileceği boyutlara göre dizayn edilecektir.

Yapılacak olan sanayi sitesi çelik panel sistemi olup uzun ömürlü, kullanıma uygun maliyet prensibiyle hâlihazırda esnaflık yapan sanatkârlarımıza tahsis edilecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her türlü münakaşadan uzak biçimde proje ve istişare siyasetimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik