Eğitim
Giriş Tarihi : 07-12-2021 10:01   Güncelleme : 07-12-2021 10:08

Proje kapsamında Gerze Kaymakamlığı'nı ziyaret ettiler

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri proje hakkında Kaymakam Tekin Dundar’a bilgi verdiler

Proje kapsamında Gerze Kaymakamlığı'nı ziyaret ettiler

"Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi" Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği – Avrupa Konseyi Ortak Projesine dahil olan Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu, alt projelerden biri olan ‘Kurumları Tanıyoruz’ projesi kapsamında Gerze Kaymakamı Tekin Dundar’ı ziyaret ettiler.

Demokrasi Kültüründe farkındalık oluşturmak,  ilçe düzeyindeki kurumları, eğitim idarecileri, öğretmenler, ebeveynler ve yerel sivil toplum kuruluşları dâhil olmak üzere, paydaşların demokratik okul kültürüne ilişkin kapasitelerinin güçlendirilmesi amacıyla farklı projeler hazırlayan Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencileri ve rehber öğretmenleri, demokrasi kültüründe farkındalık oluşturdular.

Projelerden biri olan  "Kurumları Tanıyoruz" alt projesi kapsamında Gerze Kaymakamlığı'nı ziyaret ettiler

Haşim ve Zehra Tarı Orta Okulu Müdürü A. Hakan Yenice, Haşim ve Zehra Tarı Orta Okulu Müdür Yardımcısı Emel Aydın ve  "Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi” proje koordinatörü Elif Şahin Altınkök proje hakkında Gerze Kaymakamı Tekin Dundar'a bilgiler verdi.

Akabinde Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğretmenleri Ramazan Osma, Eminehatun Karaarslan ve öğrenciler Ece Kütük, Muazzez Ceylin Sarısoy ve Kutsal Yağız Duran, proje hakkında Kaymakam Tekin Dundar ile sohbet ettiler, öğrenciler merak ettikleri soruları Kaymakam Tekin Dundar'a sordular.  

AdminAdmin