Siyaset
Giriş Tarihi : 17-01-2024 14:54   Güncelleme : 18-01-2024 10:06

Ragıp Kıray, Hamidiye Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Hamidiye Mahallesinde ikamet eden Ragıp Osman Kıray, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Hamidiye Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı

Ragıp Kıray, Hamidiye Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı

Gazetemize açıklamalarda bulunan muhtar adayı Kıray, Hamidiye Mahallesi’nin vizyon bir mahalle olması için var gücü ile çalışacağını söyledi. Kıray yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Sevgili Dostlar Muhtarlık Gönül İşidir. Gönülleri fethetmek, güven kazanmaktır. Mahallemizin sorunlarını görüp, tespit edip çözüm odaklı çalışarak mahallemiz için hizmet vereceğiz. Güler yüzlü ve herkesi kucaklayan, mahalleye hakim ve duyarlı, randevu almadan, bekletmeden, vatandaşın rahatlıkla gelip, derdini anlatabileceği güvenilir ve huzurlu bir ortam sağlayacağız. Çocuklarımıza, Yaşlı Vatandaşlarımıza, Kadınlarımıza ve Hamidiye Mahallesi Sakinlerine hizmet yarışında bizde varız diyor, birlikte el ele güzel projelere imza atacağımıza söz veriyoruz.

Çalışma arkadaşlarım; Fuat Uzun, Turgay Çetin, Mustafa Çavdar, Erol Balta, Barış Şahin, Mithat Çevik, Enis Arslan, İsmail Hakkı Ak.”

RAGIP OSMAN KIRAY KİMDİR?

1973 Gerze doğumlu olan Kıray ilk, orta ve lise tahsilini Gerze’de tamamladıktan sonra elektrik teknisyeni olarak Telekominikasyon ve Gemicilik sektöründe uzun yıllar çalıştı. Şu an Gerze Belediye bünyesinde şoför olarak çalışmakta. Kıray evli bir çocuk babasıdır.

Büşra ÇevikBüşra Çevik