Siyaset
Giriş Tarihi : 23-03-2024 11:40   Güncelleme : 25-03-2024 00:05

Saadet Başkan Adayı Şeker iftar verdi

Saadet Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şeker, düzenlenen iftar programında muhtarlar, muhtar adayları, il ve ilçelerin Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylarıyla bir araya geldi

Saadet Başkan Adayı Şeker iftar verdi

Saadet Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şeker’ in, muhtarlar, muhtar adayları, il ve ilçelerin Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylarıyla bir araya geldiği iftar programına 28. dönem Saadet Partisi Ankara milletvekili ve Saadet Partisi genel sekreteri Mesut Doğan’ da katılım sağladı.

Saadet Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şeker ve teşkilat üyeleri muhtarlarla bir restoranda iftar yemeğinde bir araya geldi. Şeker, 13 maddelik seçim beyannamesinin en önemli maddelerini muhtarlara ayırdıklarını belirtirken Gerze'deki tüm muhtarların yeniden belediye meclis çalışmalarına dâhil edileceğini söyledi. Şeker, “belediye başkanının muhtarlarla irtibatı yok ise o beldeye, ilçeye, ile hizmet veremezler yani kopuk zincir halkasına benzer” diye konuştu.

28. dönem Saadet Partisi Ankara milletvekili ve Saadet Partisi genel sekreteri Mesut Doğan’ ın yaptığı konuşma da katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Milletvekili Doğan konuşmasında, son 25 30 yıldır ilk kez insanları yorgun, mutsuz, umutsuz, geleceğe dair kaygılı olduklarını gördüğünü, T.C. Devletinin bağışıklık sisteminin bozulmuş olduğunu, her noktanın sorun ürettiğini belirtti.

Soru cevap bölümü ile devam eden program çay sohbeti ile sona erdi.

Programa Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ve teşkilatı, İlçe Başkanı Mecit Demirtaş ve teşkilatı, Saadet Partisi il ve ilçe belediye başkan adayları katıldı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik