Siyaset
Giriş Tarihi : 05-02-2024 12:54   Güncelleme : 05-02-2024 12:57

Saadet Gerze Adayı Şeker; Belediyecilik sistem işidir!

Saadet Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şeker, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gerzelilerden destek istedi. 

Saadet Gerze Adayı Şeker; Belediyecilik sistem işidir!

Geçtiğimiz günlerde ismi Gerze Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan eski il başkanlarından Hüseyin Şeker, Gerze'nin sorunlarını bildiklerini, bu sorunların ancak Milli Görüş belediyeciliği ile çözüme kavuşacağını dile getirdi. 

Gerze'ye Milli Görüş belediyeciliğini getirmek için yola çıktıklarını dile getiren Şeker, "Belediyecilik çıraklık, kalfalık, ustalık, meselesi değil, sistem meselesidir" dedi. 

Hüseyin Şeker sözlerini şöyle sürdürdü: "Belediyelerin ana görevlerinin arasında imar, su ve kanalizasyon, ulaşım gibi kentsel alt yapı; çevre ve çevre sağlığı gibi hizmetler geliyor. Ama ne hikmetse belediyeler toprağın altına yapılan çalışmaların görünmeyeceğinden, toprağın üzerine parklar yaparlar. Alt yapı tamamlanmayınca halkımız sıkıntı çeker. Oysa artan nüfus hesaplanarak alt yapı çalışmaları o şekilde yapılması mecburidir. İlk işimiz hızla nüfus artışının yaşandığı Gerze'mizde alt yapı çalışmalarını yapmak önceliğimiz" 

Milli Görüşün siyasi geleneğinin verdiği vicdani sorumluluktan kendilerine rol biçtiklerini kaydeden Saadet Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şeker, "Milli Görüşçülerin sahaya çıkmak gibi bir derdi yok. Çünkü biz 7/24 sahadayız!. Sevgili Gerzelilere dürüstlükten başka hiçbir şey vaat etmiyorum” ifadelerini kullandı. 

Hüseyin Şeker Kimdir?
Hüseyin Şeker 1956 yılında Sinop Yalı Köyü’nde dünyaya geldi. 
İlkokulu Yalı Köyü’nde bitiren Hüseyin Şeker orta okulu tahsilini Sinop'ta tamamladı.
Daha sonra dini eğitim alarak bir müddet Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde  imamlık yaptı.
Uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı Sinop İmam Hatip Okulu’nda memur olarak çalışan Hüseyin Şeker, daha sonra ticarete atıldı.
Hüseyin Şeker 1996 yılında Refah Partisi’nde  siyasete  başladı çeşitli kademelerde görev yaptı. Refah Partisi'nin kapatılmasından sonra Fazilet Partisi’nin Sinop Kurucu İl Başkanı oldu. 
Fazilet Partisi’nin kapatılmasından sonra Saadet Partisi’nin  kurulmasında aktif rol aldı. Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın emriyle Saadet Partisi Sinop İl Başkanı olarak görevlendirildi.
Sinoplular Adil Düzen Derneği'nin kurucuları arasında yer alarak aynı zamanda genel başkanlık görevinde bulundu.
Evli ve bir çocuk babası olan Hüseyin Şeker, Sinop Yalı Köyü’nde ata toprağında ikamet etmekte.

AdminAdmin