Siyaset
Giriş Tarihi : 26-07-2022 10:41   Güncelleme : 26-07-2022 10:57

Saadet Partisi İlçe Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi Saraydüzü İlçe Başkanlığı açılışı ve kongresi gerçekleştirildi

Saadet Partisi İlçe Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi Saraydüzü İlçe Kongresi, ilçedeki parti binasında yapıldı; kongrede Basri Baş Saadet Partisi Saraydüzü İlçe Başkanı olarak seçildi.

Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Saraydüzü İlçe Başkanı Basri Baş; “Partililerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın da katıldığı, coşkunun, Heyecanın ve kardeşliğin hâkim olduğu bir ortamda gerçekleşen kongre sonucu, delegelerimizin oyları ile İlçe Başkanlığı görevine seçildim.

Hiç şüphe edilmeyecek bir gerçektir ki Saadet Partisinde görevler halka hizmet ve hakka hizmet için verilir. Millete hizmet esastır. Partimizin her kademesindeki kardeşlerimiz bu bilinçle hareket eder. İşte ben de davaya katıldığım günden bu yana davamızın her kademesinde başarı ile görev yapmış ve Saraydüzü İlçe Başkanlığı ile taçlandırmış olduk; partimizin yüzünü, önümüzdeki seçimlerde kara çıkartmayacağız. İlk gün ki aşkla yollara revan olacağız. Ahlak ve maneviyat istikametinde aydınlık ve güçlü ve yaşanabilir bir Saraydüzü ve Türkiye için çaba sarf edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, gerçekleştirmiş olduğumuz İlçe kongremize katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma, katılımları ile bizleri mutlu eden kıymetli hemşehrilerimize ve Erbakan Hocamızın emaneti SİMGO derneğimize, üyelerine, programa katılamayıp gönlü bizimle olan tüm dostlarıma, İlçe binamızın yapımında, tefrişatında maddi manevi destek ve katkılarını esirgemeyen çok kıymetli dava arkadaşlarıma, aileme ve evlatlarıma kısaca herkese kalpten teşekkür ediyorum.

Kongremize katılan Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, SİMGO Genel Başkanı Gökcen Göksal, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Saadet Partisi Genel Merkez İl Sorumlusu M. Ali Özgür, Saadet Partisi Sinop Müfettişi Ramazan Bulca, Saadet Partisi İstanbul Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı ve SİMGO Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erdoğan Uslu, İstanbul Ümraniye Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı ve SİMGO Genel Başkan Yardımcısı Yakup İnce,  İstanbul Esenler İlçe Başkan Yardımcısı ve SİMGO Genel Başkan Yardımcısı Metin İnce, İstanbul Küçükçekmece İlçe Bşk. Yrd. Salih Kaptanoglu, İst. Esenyurt İlçe Bşk. Yrd. Cumhur Övet,  Saadet Partisi Gerze İlçe Bşk. Hamit Çakır, SİMGO Eski Gn. Başkanlarından  Beşir Elmacı, SİMGO Eski Gn. Başkanlarından Hüseyin Şeker, Saadet Partisi Dikmen İlçe Bşk. Yrd. SİMGO Yön. Kur. Üyesi Bayram Çetinkaya, AGD İst. İl Yön. Kur. Üyesi Mesut Eraslan, CHP Saraydüzü İlçe Bşk. Tayfun Çuhadaroğlu, CHP Durağan İlçe Bşk. Gazeteci Mustafa Eker, İYİ Parti Saraydüzü İlçe Bşk. Şakir Erşahin, Saraydüzü Merkez Mah. Muhtarı Yusuf Demircan, Akbelen köyü Dernek Bşk. Yılmaz Tabakoğlu, Boyabat Pirefendi köyü Dernek Kurucu Bşk. Yakup Sarı, Sinop'un Milli Şairi Zeynel Parmaksız, Saadet Partisi teşkilat mensuplarına, üyelerimize, delegasyona, emniyet mensuplarına, seçim kurulu üyelerimize, misafirimize ve Saraydüzü halkına teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca telgraf ve mesaj çekerek bizleri onurlandıran Gn. Başkanım Bilge Başkan Sn. Temel Karamollaoğlu Beye, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sn. İslam İnce Beye, Saadet Partisi Sinop Dikmen İlçe Başkanı Bekir Aydın Beye çok teşekkür ediyorum, en kalbi şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin