Güncel
Giriş Tarihi : 15-07-2023 14:01   Güncelleme : 15-07-2023 17:08

Saadet Partisinde Kan Değişimi: Yeni Başkan Demirtaş oldu

Saadet Partisi Gerze İlçe Teşkilatı 7. kongresini gerçekleştirdi. Yeni Başkan Mecit Demirtaş oldu

Saadet Partisinde Kan Değişimi: Yeni Başkan Demirtaş oldu

Saadet Partisi Gerze İlçe Teşkilatı bugün saat 11.00’ de parti binasında 7. Kongresini gerçekleştirdi.

İlçe Başkanlığı'nda değişim yaşandı. Uzun süredir ilçe başkanı olarak görev yapan Hamit Çakır, görevi Mecit Demirtaş’ a teslim etti.

Gerçekleştirilen İlçe Kongresine Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi Esenler İlçe Başkan Yardımcısı ve SİMGO Genel Başkan Yardımcısı Metin İnce, Saadet Partisi İstanbul Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Ali Yavuz, CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal, İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, Zeytinburnu İlçe Başkanı Mehmet Sevim SİMGO Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çetinkaya, Saadet Partisi Gerze ilçe teşkilatı üyeleri, Erfelek ve Dikmen teşkilatlarından temsilciler katıldı.

Divan Kurulunun Başkanı Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Ali Yavuz, Divan Başkan Yardımcılığına Gerze Saadet Partisi İlçe yönetim kurulu üyesi Suat Göngör, Divan Katibi Gerze Saadet Partisi İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Fikret Tanga, Katip Yardımcılığına Saadet Partisi Erfelek İlçe Başkanı Satılmış Küçük,  Katip Yardımcılığına Zeytinburnu İlçe Başkanı Mehmet Sevim olarak oluşturulmasının ardından Faaliyet raporu ve Denetleme Kurulu Raporları okundu ardından siyasi konuşmalara geçildi.

İlk söz görevi Mecit Demirtaş’ a bırakan Saadet Partisi Eski Gerze İlçe Başkanı Hamit Çakır’ a verildi. 7. Olağan Kongrenin Gerze’ ye hayırlı olmasını dileyerek yeni yönetim ve başkanın da ilçemizde başarılara imza atmasını temenni etti.  

Çakır’ dan sonra söz İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit’ e verildi. Yeni yönetime başarılar dileyen Yiğit, “biz Türk milleti olarak savaşçı bir milletiz, savaşmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyiz. Ay yıldızlı bayrağımız dalgalandığı sürece her şeyi yaparız. Ülkemizin, insanlarımızın hak ettiği refaha gelmesi için bir araya geliyoruz. Ben inanıyorum ki nefesimiz yettiği sürece yine bu savaşları vermeye devam edeceğiz. Yapılan kongrenin de ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit’ in ardından sözü SİMGO Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çetinkaya aldı. Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Çetinkaya, yeni başkana ve görevi devreden başkana başarılar diledi. SİMGO’ nun çalışmalarından bahseden Çetinkaya, yeni yönetimin Gerze’ yi hak ettiği yere getireceğinden umutlu olduğunu söyledi.

MİLLİ GÖRÜŞÜ BİZİM PARTİMİZ TEMSİL EDİYOR

Son olarak söz alan Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi olarak milli görüşü temsil ettiklerini söyledi. Üçüncüoğlu, “Milli görüş, milletimizin görüşü demek. Milletimizi birbirine bağlayan, bizim aslımız, inancımız, aslımız, bizi biz yapan her şey milli görüştür. Milli görüşü Saadet Partisi olarak biz temsil ediyoruz. Bu görüş bizim kendi özümüze ait bir görüş; bu görüşün sisteminin adı adil bir düzen. Bizim dışımızdaki bütün siyasi partilerin görüşü gayri milli görüştür ama milletimiz onlara da sanki milli görüşe oy veriyormuş gibi veriyor.  

Bir iktidarın milli görüş iktidarı olup olmadığını anlamanın yolu ekonomik sistemdir. Bu ekonomik sistem yerli ve milliyse, milli ekonomiye dayanıyorsa, üretime dayalıysa, insanı da insanca yaşayacak bir refah düzeyine ulaştırabiliyorsa, işsizliği, yoksulluğu, aşsızlığı en aza indirebiliyorsa o milli görüştür. Eğer bu saydıklarımın aksine insanımızı, ülkemizi borçlandırarak yapılan uygulama ve sistemin adı adil bir ekonomik sistem değil, kölelik sisteminin yancısıdır” ifadelerini kullandı.

SAADET PARTİSİ GERZE İLÇE KONGRESİ

İlçe Başkanı: Mecit Demirtaş

ASİL ÜYELER:

Levent Kopmaz

Şükrü Balta

Hamit Çakır

Mevlüt Yavuz

Levent Kopmaz

Hilmi Yalçınkaya

Fikret Tanga

Ali Rıza Bostancı

Suat Güngör

YEDEK ÜYELER:

Ayla Çakır

Hikmet Kılıçalp

Mahmut İnce

Hamdi Çakır

Keramettin Çakır

Muzaffer Şahin

Recep Çakır

Nazmi Gölgeci

Mehmet Sucu

Mecit Demirtaş Kimdir?

1966 yılında Gerze’ de doğdum. Sarıyer İmam-Hatip Lisesinde tahsilini tamamladı. Gıda sektöründe tekniker olarak görev yapıyor. Refah Partisinde Gerze İlçe Başkanlığında görev yaptı. Refah-Fazilet-Saadet Partisi Şişli İlçe Yönetiminin değişik kademelerinde görev yaptı. Öz Gıda ve Öz İplik İş Sendikalarında temsilci olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2014 mahalli seçimlerinde Saadet Partisinden Gerze Belediye Başkan Adayı olmuştu.

AdminAdmin