Siyaset
Giriş Tarihi : 30-11-2023 16:14   Güncelleme : 01-12-2023 14:00

Sadettin Fişek, Çarşı Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Sadettin Fişek, 31 Mart 2024’ te gerçekleşecek yerel seçimlerde Çarşı Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı

Sadettin Fişek, Çarşı Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Yerel seçimler yaklaşırken belediye başkanı aday adayları ve muhtar adayları da gündeme gelmeye devam ediyor.  Sadettin Fişek ‘ben de varım’ diyerek 31 Martta gerçekleşecek yerel seçimlerde Çarşı Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Çarşı Mahallesi Muhtar Adayı Sadettin Fişek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Çarşı Mahallesi sakinleri;

Bildiğiniz üzere 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimlerinde sizlerin karşısına Mahallemizin Muhtar Adayı olarak çıkmış, ardından 2021 yılında gerçekleşen Çarşı Mahallesi Muhtarlığı seçimlerinde tekrar adaylığımı açıklamıştım.

Geride bıraktığımız bu süre zarfında ikamet ettiğimiz mahallemizde hedeflenen hizmetler maalesef hayata geçmemiş, gereken koordineli çalışmalar sağlanamamıştır.

Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Çarşı Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde sizlerden aldığım güç ve destek sayesinde tekrar adaylığımı açıklamaktan memnuniyet duyarım.

Gerçekleşecek olan seçimlerde sizlere hizmet etmenin en büyük onur olacağını belirterek desteklerinizi bekler, Mahallemize hizmet yolunda tüm adaylara başarılar dilerim."

AdminAdmin