Spor
Giriş Tarihi : 20-02-2024 11:52   Güncelleme : 20-02-2024 13:03

Sahalarda görmek istemediğimiz hareketler: Maç tatil edildi

Gerze Veteranlar ve Sinop Yarımada Veteranlar maçı ilk yarı sonrasında kadın yardımcı hakeme fiziki saldırı gerçekleşti

Sahalarda görmek istemediğimiz hareketler: Maç tatil edildi

Pazar günü oynanan Gerze Veteranlar ve Sinop Yarımada Veteranlar maçında sahada istenmeyen görüntüler yaşandı. Saat 16.00’ da başlayan karşılaşmada ilk yarı Gerze Veteranlar takımının galibiyetiyle sonuçlandı.

İlk yarının bitiminin ardından sahalarda çirkin hareketler görüntülendi. TFFHGD Sinop’ un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kadın yardımcı hakeme fiziki, diğer hakemlere de sözlü, darp, şiddet ve fiili saldırı gerçekleştiği açıklandı.

İkinci yarı oynanmadan maç tatil edilirken maç sonucunun akıbeti Hakem raporları ve TMVFL Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonunun vereceği karar sonrası açıklanacağı öğrenildi.

Maçın TFFHGD Sinop Şubesi Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ŞİDDETLE KINIYORUZ ! ! !

18 Şubat 2024 Pazar günü oynanan Gerze Veteranlar - Sinop Yarım Ada Veteranlar TMVFL müsabakasında Gerze Veteranlar takımında adına futbolcu diyemeyeceğimiz kişi tarafından müsabakayı yöneten kadın yardımcı hakemimize fiziki, diğer hakemlerimize de sözlü, darp, şiddet ve fiili saldırı gerçekleştirilmiştir.

TFFHGD Sinop Şubesi olarak, ilimizde gerçekleşen bu çirkin hareketleri şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Hakemlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ileterek her zamanki hakkaniyet ve disiplinden taviz vermeden bu olaya adı karışanlarla ilgili idari ve yasal işlemlerin yürütülmesinin sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerine yer verildi.

Büşra ÇevikBüşra Çevik