Güncel
Giriş Tarihi : 05-07-2023 18:40   Güncelleme : 08-07-2023 15:34

SAMSUN CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemiz Samsun Caddesinde doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması nedeniyle bozulan yol Gerze Belediye tarafından asfaltlanıyor

SAMSUN CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemizde doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarında bozulan yollar asfaltlanıyor. Bu kapsamda ilçemiz Samsun Caddesinde de asfaltlama çalışmalarına başlandı. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, asfaltlanan yolda incelemelerde bulunurken çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Şensoy, doğalgaz ve elektrik tellerinin yer altına alınması sebebiyle oluşan bozulmaların düzeltilmesi amacıyla asfaltlama çalışmalarının başlatıldığını belirtirken hemşehrilerinin gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkürlerini iletti.

Şensoy, "Samsun Bafra Caddesi, benzinlik önüne doğru yapılan doğalgaz ve elektrik tellerinin yer altına alınması nedeniyle bozulan yolumuzu yeniden düzenliyoruz.

Yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Gerze ilçesi daha estetik bir görünüme kavuşacak. Gerze Belediyesi olarak, ilçemizin altyapı ve ulaşım sorunlarını çözmek adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz " dedi.

AdminAdmin