Siyaset
Giriş Tarihi : 07-09-2023 15:35   Güncelleme : 16-09-2023 10:33

Şanlan: "İYİ Parti CHP'yi Kalkındırma Derneği Değildir"

İYİ Parti Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti’nin CHP’yi kalkındırma ve güçlendirme derneği olmadığını, İYİ Partinin yönetimleri ve tabanı AK partiye karşı Sinop'ta da ülke genelinde de en sert muhalefeti yapan parti olduğunu belirtti

Şanlan: "İYİ Parti CHP'yi Kalkındırma Derneği Değildir"

İYİ Parti Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“1: İYİ Parti CHP'yi kalkındırma ve güçlendirme derneği asla değildir.

2: İYİ Parti tıkanmış siyaset mekanizmasının önünü açmak, ülkeyi yönetmek iddiası ile kurulmuştur. İYİ Parti'nin sorumluluğu sadece büyük Türk milletine karşıdır. Bizi ödüllendirecek olanda cezalandıracak olanda canımızdan aziz bildiğimiz milletimizdir.

3: İYİ Parti yönetimleri ve tabanı AK partiye karşı ilimiz Sinop'ta da ülke genelinde de en sert muhalefeti yapan partidir.

4: Son genel seçimler net bir şekilde göstermiştir ki AKP'nin 12 seçimdir kazanmasına sebep olanlar İYİ Parti'yi ve Sn. Genel Başkanını eleştirmek, suçlamak yerine önce kendi mahallesini gözden geçirsin.

5: Son genel seçimin kaybedilmesinin sebebi, seçimi döke saça kazanırız, terliği, kola şişesini aday olarak koysak kazanırız diyenlerdir.

6: Ülkeyi kutuplaşma ve kamplaştırma siyasetinden kurtarmak için 3. YOLUN mutlaka açılması gerekmektedir. Biz 3. YOLU mutlaka açacağız.

7: İYİ Parti önce ülkem, önce milletim düsturu ile gereğinden fazla fedakarlık yapmıştır.

8: İYİ Parti kadrolarının nerdeyse tamamı milliyetçi, muhafazakar, vatan sever kadrolardan oluşmasına rağmen seçimlerdeki pozisyonu nedeniyle seçmen tarafından cezalandırılmış, her türlü saldırıya ve iftiraya uğramıştır.

9: İYİ Partililerin, canınız istediğinde hakaret edebileceğiniz üzerinde tepinebileceğiniz kişilerden ve kadrolardan oluşmadığını hiç kimsenin unutmaması gerekir.”

AdminAdmin