Güncel
Giriş Tarihi : 12-11-2025 12:18

Say Mevkine İnen Sokak Renklendi

Gerze’de mural sanatına gönül veren gençler, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ziyaret ettikten sonra çalışmalarını Say Mevkine inen sokakta hayata geçirdiler

Say Mevkine İnen Sokak Renklendi

Ziyaretleri sırasında kendi çizimlerini Başkan Belovacıklı’ya gösteren genç sanatçılar, Başkanın desteğiyle duvarlara renk katmaya başladı. Başkan Belovacıklı, gençleri tebrik ederek, “Çocuklarımızın sanata olan ilgisi bizi gururlandırıyor. Ortaya çıkardıkları eserlerle Gerze’mizin sokakları güzelleşiyor. Bizim görevimiz ise onların yanında olmak ve bu tür çalışmaları sonuna kadar desteklemektir” dedi.

Gerzeli çocuklar ve gençler, kendi hazırladıkları kompozisyonlarla sokak duvarlarına hayat verirken, ortaya çıkan renkli mural çalışması vatandaşların da büyük beğenisini kazandı.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Çocuklarımıza sonsuz teşekkürler. Onların ellerinden çıkan bu güzel eser, Gerze’nin sanatla nefes aldığının göstergesi” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik