Siyaset
Giriş Tarihi : 25-12-2023 10:48   Güncelleme : 27-12-2023 09:22

Sazak: “Sizlerin de desteğiyle birlikte yürüyeceğiz”

CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, ön seçimle ilgili konuşarak CHP’ nin Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı’ yı tebrik etti

Sazak: “Sizlerin de desteğiyle birlikte yürüyeceğiz”

CHP Gerze İlçe Başkanlığı 23 Aralık Cumartesi günü Gerze Belediye Başkanı Adayını belirlemek için sandığa gitti. Ahmet Uyanıksoy, Ali Ateş, Bülent Eryılmaz, Orhan Ertuğrul ve Osman Belovacıklı arasında yapılan ön seçimde Osman Belovacıklı en çok oyu alarak CHP Gerze Belediye Başkanı adayı olarak belirlendi.

CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, ön seçimde üyelerin gösterdiği birlik ve beraberlik dolayısıyla hem aday adaylarına hem üyelere teşekkür etti. Başkan Sazak yaptığı açıklamada, “Gerze CHP İlçe Örgütü olarak söz verdiğimiz Belediye Başkan Aday Adayları ön seçimimizi yaptık. Yüksek bir katılımla yaptığımız seçimde büyük bir sükûnet, hoşgörü ve birlik beraberlik gösteren tüm üyelerime, çok değerli aday adaylarımızın hepsine ayrı ayrı sonsuz teşekkürler ediyorum.

TEK HEDEFİMİZ BELEDİYEMİZİ CHP BELEDİYECİLİĞİNE KAZANDIRMAK

Bundan sonra onların desteğine de çok ihtiyacımız olacak, birlikte yürüyeceğiz.  Bu yarışın sonunda seçilen Sayın Osman Belovacıklı’ yı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzdeki çalışmalarda Gerze Belediyesini geri almak için birlikte yola devam edeceğiz.

Ayrıca bu süreçte en büyük desteğim olan ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Kadın kolları üyesi arkadaşlarıma ve gençlik kolları üyeleri evlatlarıma sonsuz teşekkür ederim.  Bundan sonra hedefimiz hep birlikte Gerze Belediyemizi Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğine kazandırmak olacak” diye konuştu.

AdminAdmin