Siyaset
Giriş Tarihi : 19-03-2024 10:57

Sazak: “Yapılan anketlerde Belovacıklı, açık ara önde”

CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, partilerinden yalnızca 4 kişinin istifa ederek AK Partiye geçtiğini, bu sayının haricinde partilerinden istifa ederek AKP'ye üye katılımı olmadığını belirtti

Sazak: “Yapılan anketlerde Belovacıklı, açık ara önde”

CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  “16 Mart 2024 Cumartesi günü AKP Gerze belediye başkan adayı olan Hüseyin Yüksek tarafından organize edilen “AKP ye Üye Katılım ve Toplu İftar Programı” adı altında yaptığı etkinlikte, ismini belirttiği farklı partilerden istifa eden yüzlerce üyenin partilerinden ayrılıp AKP' ye üye olduğunu ilan etmiş ve rozet takılacağı medyada haber yapılmıştır. Bu haber cumartesi günü yapılan programda iddia olunanın aksine Cumhuriyet Halk Partimizden söylenen sayıda üye istifa etmemiştir. Partimizden, daha önceki zamanlarda istifa etmiş olan toplam da 4 kişi AKP’ye geçmiştir.

Bu sayının haricinde partimizden istifa ederek AKP'ye üye katılımı olmamıştır.

Bilinmelidir ki, kimse Cumhuriyet Halk Partimizin üstünde değildir.  Demokrasinin gereği olarak isimler süreç içinde değişebilmekle beraber kişiler kurumlara hizmet etmek için vardır. CHP Gerze İlçe Başkanlığı tüm yönetimi ile birlikte, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla bir bütün olduk, halkımızla seçmenimizle iç içe olduk. Gece gündüz demeden çalışıyoruz.  Gerze'mizin geleceği ile ilgili planlarımızı birlikte hazırlıyoruz. Gerze Halkımızın teveccühü ile büyük desteği de arkasına alan

Ayrıca şu ana kadar sosyal medya anket çalışmalarında Gerze’de açık ara birinci olarak CHP Gerze Belediye Başkan adayımız Osman BELOVACIKLI görülüyor. Bu başarı birilerini çok rahatsız ediyor. Buna karşılık algı çalışmaları yaparak sonuca etki için çare arıyorlar. Bizim kimseyle uğraşacak zamanımız yok. Gerze'nin geleceği için çok işimiz var. Gerzeli halkımız ne yapacağını çok iyi biliyor. Biz particilik için değil, hizmet için geliyoruz.

Son olarak; Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün iki eser bırakıyorum sizlere dediği Türkiye Cumhuriyeti ve 100.yılını deviren Cumhuriyet Halk Partimizin neferleriyiz. Cumhuriyet Halk Partili olmak kolay değil. Bu ağırlığı herkes taşıyamaz.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik