Siyaset
Giriş Tarihi : 09-08-2023 11:09   Güncelleme : 09-08-2023 11:21

Sazak, Yenilikçi Genç Kadrosuyla Göreve Talip

CHP Gerze İlçe Başkan Adayı Birol Sazak yönetim isim listesini açıkladı

Sazak, Yenilikçi Genç Kadrosuyla Göreve Talip

CHP Gerze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Sazak 11 Ağustos Cuma günü yapılacak olağan kongrede ilçe başkanlığı için aday olduğunu resmen açıklamıştı. CHP İlçe Başkanlığı Adaylığını açıklayan Birol Sazak kendi yönetim kurulu üyelerini oluşturacak arkadaşlarının isimlerini açıkladı.

Sazak, kendi yönetiminde CHP Gerze ilçe örgütünün birleşerek, kucaklaşarak, başarılı olacağına büyüyeceğine inandığı kaydetti. Sazak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  “Pırıl pırıl gençlerden, esnaf ve çalışan üreten kadınlarımızdan, öngörülü ve deneyimli, çalışma arkadaşlarımızdan oluşan bir kadro ile ilçe örgütümüzü ileriye taşımaya geliyoruz. İlçe yönetim listemizdeki her bir arkadaşım Gerze’ de hayatın içinde aktif başarılı çalışmalar yapmışlardır.”

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Kendi adaylığı ile ilgilide konuşan CHP Gerze İlçe Başkanı Adayı Birol Sazak, Atatürk’ ün emaneti olan CHP’ nin değerlerine sahip çıkmaya gayret gösterdiğini, gerek parti içinde gerekse ilçemizi ilgilendiren kararlarda Gerze halkını en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti. Sazak, “ben kendimi Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi, dava gönüllüsü olarak gördüm bu niyetle yola çıktım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisinin Altı okunun değerlerine sahip çıkmaya çalıştım. On bir yılı aşkın süredir Gerze ilçe örgütümüz içerisinde üyelerimin, yöneticilerimin bana verdiği görevleri yıllarca en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdim. Son beş yıldır da daha aktif görevler içinde yer aldım. Gerze Halkının 2019 yerel seçimlerinde bana verdiği Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyeliği görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum, halende bu görevimi yapmaktayım. Belediye Meclisinde Gerze halkımızın zararına ve belediyemiz kurumsal yapısına zarar verecek kararlara şiddetle karşı durdum. Buradan cumhuriyet halk partisi Gerze ilçe örgütümü, halkımı en iyi bir şekilde temsil ettiğimin bilincinde olduğumu ifade ediyorum.”

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN EVİMİN KAPISINI UNUTMA PAHASINA TÜM ÇALIŞMALARIN İÇERİSİNDE BULUNDUM

            “Bu beş yıla yaklaşan sürede halen ilçe yönetimimiz içerisinde yönetim kurulu üyeliğimle birlikte, bilişim sorumluluğu, kadın ve gençlik kolları sorumluluğumu başarılı bir şekilde yürüttüm. Gençlik kolları yapılanmasında önemli ilerlemeler sağlayarak projeler oluşturarak uyguladım. Kadın kollarımızın yapılanmasında aktif olarak çalışmalarında hep yanlarında bulundum.

            En son ülke genelinde girdiğimiz genel seçimlerde Gece gündüz demeden evimin kapısını unutma pahasına tüm çalışmaların içerisinde bulundum. Gençlik kolları, kadın kollarımla birlikte birçok etkinlik faaliyetler yaptım. Ben partimin mutfağından geliyorum, emekten geliyorum. Partili değerli tüm delegelerime sonsuz inanıyor ve güveniyorum. Bana bu görevi vereceklerine eminim. Yaptığım çalışmaları genç dinamik ve öngörülü yönetim kurulu arkadaşlarımla daha ileriye taşımaya söz veriyorum. Seçim sürecinde diğer adayımıza da başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

ASIL YÖNETİM LİSTESİ

1-BİROL SAZAK/ CHP GERZE İLÇE BAŞKAN ADAYI

2-ALPER ARSLAN

3-KAMER YILDIZ BEŞCANLAR

4-DEMET KURT ÇÖMLEKÇİOĞLU

5-CENGİZ DEMİR

6-SERDAR DİNÇER

7-HAKAN KAVAKLI

8-BAHATDİN KÖSE

9-ELİF ÖZTÜRK

10-SADULLAH SARISOY

11-GÖKSEL ÜNAL

12-SÜNDÜS YUVACI

13-SEFER ZENGİN 

AdminAdmin