Siyaset
Giriş Tarihi : 05-12-2023 15:03   Güncelleme : 06-12-2023 12:55

Sebahattin Belovacıklı, İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı başvurusunu yaptı

Aday Adaylığı başvuru formunu dolduran Sebahattin Belovacıklı müracaat evraklarını İlçe Başkanı Birol Sazak’ a teslim etti

Sebahattin Belovacıklı, İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı başvurusunu yaptı

CHP İlçe Başkanlığına başvuru dilekçesini sunan Belovacıklı, CHP’ den İl Genel Meclis üyeliği için aday adayı oldu. Aday Adaylığı başvuru formunu dolduran Belovacıklı müracaat evraklarını İlçe Başkanı Sazak’ a teslim etti.

Aday adaylık başvurusu öncesinde konuşan İlçe Başkanı Birol Sazak, “önümüzdeki yerel seçimlerde aday adaylarımız başvurularını ilçe başkanlığına gelerek tamamlamaya başladılar. Bugün son günümüz, aday adaylık başvurularımız için son günümüz. İl genel meclisine aday olduğunu açıklayan Sebahattin Belovacıklı arkadaşımız başvurusunu yapmak üzere buraya geldiler.

Resmi başvuru evraklarını teslim etti. Güçlü adaylarımızla devam edeceğiz, çıktıkları bu yolda CHP adına başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gerze’ ye mahalle mahalle, köy köy hizmet ederek vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmanın, en büyük hedefi ve arzusu olduğunu belirten aday adayı Sebahattin Belovacıklı, “1961 yılında CHP’ li bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. CHP’ nin sayesinde 1976 yılında köyümüze yol yapıldı. Bu çok önemli bir şeydir. Birçok işe başvurdum, almadılar, yine de CHP sayesinde işe girdim yani CHP’ ye ben borçlu biriyim. Bunu ödemek zorundaymışım gibi hissediyorum.

Bir buçuk senedir yönetim kurulu içerisindeyim. Yeri geldi muhalefet olduk, yeri geldi anlaştık. Böyle şeyler CHP’ nin kitabında vardır. Her şeye amin deme gibi bir lüksümüz yok.

CHP’ sine köy köy dolaşıp, bir şeyler kazandırmayı,  CHP’ sine borcumu ödemeye bu yola çıktım. Bu yola çıktığım arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hep birlikte omuz omuza geçen seferki seçimlerde kaybettiğimiz encümeni geri alacağız. Belki bir değil; iki değil; üç alacağız. Elimizden gelen hiçbir şeyi esirgemeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Belovacıklı' nın İl Genel Meclisi aday adaylığı başvurusuna CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayları Ahmet Uyanıksoy ve Osman Belovacıklı da katıldı.

AdminAdmin