Güncel
Giriş Tarihi : 19-09-2012 11:39   Güncelleme : 19-09-2012 11:39

Şehit Ve Gazilerimizi Unutmadık

İstiklalimiz ve İstikbalimizi Şehit ve Gazilerimize Borçluyuz

Şehit Ve Gazilerimizi Unutmadık

19 Eylül Gaziler günü etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de büyük bir katılımla yapıldı.

19 Eylül Gaziler günü Atatürk Büstüne Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon Komutanı Jan. Yüzbaşı Güngör Kırarslan ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın sunmuş olduğu çelenle devam etti.

Atatürk Büstü önünde düzenlenen törene İlçemiz Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Garnizon Komutanı Jan. Yüzbaşı Güngör Kırarslan ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Doğan Çetin, Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, Daire Müdürleri, Gazilerimiz, Şehit yakınları ve ilçe sakinlerimiz iştirak etti.

Program, Çelenk Sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına bağlı  Jandarma Astsubay Üstçavuş Barış Meşale’nin günün anlam ve önemine binaen yapmış olduğu konuşmanın ardından son buldu.

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ın Şehit ve Gazi Yakınlarına Otel Geruze’de öğlen yemeği vereceği ve tespit edilen Gazi Ailelerinin ziyaret edileceği kaydedildi.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Barış Meşale Günün Anlam ve Önemine Binaen Konuşmasını Yaparken

Gerze'nin Mümtaz Şahsiyetlerinden Kıbrıs Gazisi ve Emekli Hava Tüm General Özkan Kaya Asker Selamı Vererek İstiklal Marşımızı Okurken

Gerze Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu yemekte bir konuşma yapan İlçe Kaymakamımız Metin Kubilay Şehit ve Gazilerimizi Minnetle anıyoruz diyerek Bingölde teröristlerce katledilen şehitlerimize Allahtan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diledi. Kubilay, ilçemizdeki  Gazi ve Şehit yakınlarıyla sık sık görüştüğünü belirterek şehit ve gazi yakınlarının kendilerine emanet olarak gördüğünü söyledi.

İlçe Müftümüz Ömer Yay Yemek Duasını Yaparken

Kaymakamımız Metin Kubilay Otel Geruze'de verilen yemeğin ardından Şehit ve Gazi Yakınlarını Kapıdan Uğurlarken

AdminAdmin