Güncel
Giriş Tarihi : 26-06-2023 16:57   Güncelleme : 01-07-2023 12:49

Servisçiler ‘Şükrü Ateş’ le yola devam dedi

Gerze Servisçiler Kooperatifi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi: Kurucusu da olduğu kooperatifin üyeleri mevcut başkan Şükrü Ateş’ le yola devam dedi

Servisçiler ‘Şükrü Ateş’ le yola devam dedi

2021 yılında resmen kurulan Gerze Servisçiler Kooperatifi, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Mevut Başkan Şükrü Ateş yeniden başkan seçilirken Atalay Çengel ve Fatih Dangır yardımcıları olarak seçildi.

Kooperatif bünyesinde 40 adet kayıtlı araç olduğunu belirten Başkan Şükrü Ateş öğrenci servisi ve personel servisi olarak çalışmalarını sürdürdüklerini, servis dışında her türlü yolcu taşıma faaliyetinde bulunduklarını kaydederek, “beni destekleyen ve yanımda olan bütün şoför arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kooperatifimiz 2021 yılında 40 araçla kuruldu. Kurucu üyelerimiz Murat Dağlı ve Necdet Karayel ile birlikte yola çıktık ve bugüne geldik. Veysel Çavuş Caddesinde de bir yazıhanemiz var. Okul, fabrika, iş yeri servis taşımacılığının yanında düğün gibi özel günlerde de servis çalıştırıyoruz. Şoför arkadaşlarım adına şunu söylemeliyim ki, bizler kooperatif olarak hem Gerzeli hem de diğer müşterilerimiz için sağlıklı, güvenli ve güler yüzlü hizmeti vermek için uğraşıyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin