Siyaset
Giriş Tarihi : 25-02-2021 13:32   Güncelleme : 25-02-2021 14:14

Sinop Büyük Birlik Partisi'nde kongre süreci

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, kongre süreci kapsamında 3 ilçenin kongre takviminin belirlendiğini söyledi

Sinop Büyük Birlik Partisi'nde kongre süreci

Geçtiğimiz yıl Sinop'ta teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Büyük Birlik Partisi'nde (BBP) kongre heyecanı başladı.

Parti teşkilatı il ve ilçelerde 1. olağan genel kurulu için takvim belirledi.

Gazetemize yapmış olduğu ziyarette kongre süreci ve çalışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, önümüzdeki günlerde Boyabat, Erfelek ve Saraydüzü ilçe kongrelerinin yapılacağını kaydetti.

Belirlenen takvime göre Saraydüzü ilçe kongresinin 1 Mart’ta, Boyabat ilçe kongresinin 2 Mart’ta, Erfelek ilçe kongresinin ise 3 Mart’ta yapılacağını söyleyen Başkan Tahir Şahin, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresinin gerçekleşeceğini dile getirdi.

MKYK’de teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmekte olan Şahin, “Sinop benim için önemli çünkü Sinop benim aynam olacak” dedi.

Şahin konuşmasına şu şekilde devam etti; “öncelikle Saraydüzü, Boyabat, Erfelek akabinde Merkez İlçe daha sonra ise Türkeli, Ayancık Gerze ve Dikmen’de teşkilatlanma çalışmalarımız devam edecek.

Göreve geldiğim ilk günden bugüne ilk günkü aşkla ve heyecanla görevimi sürdürüyorum. Bu görevler kişinin egosunu tavana çıkarmak için değil vatandaşa hizmet etmek için vardır.

Sinop benim özelim, benim açımdan vatandaşlarımızın nereden geldiği, nerede olduğu önemli değildir. Önemli olan, benim ona ne kadar yakın olduğumdur.

Biz siyasetçilerin asli görevi, vatandaşla devlet arasında köprü olabilmektir. Onların sorunlarını ne derece çözmeye çalışmamızdır.

İşte bu anlamda da ben, HDP dışında her grup, oluşum ve insanla görüşürüm” diyerek kendisinin ve BBP’nin duruşunu ifade etti.

AdminAdmin