Spor
Giriş Tarihi : 31-12-2024 19:31   Güncelleme : 02-01-2025 14:00

SİNOPLU GÜREŞÇİLERDEN BÜYÜK BAŞARI: GERZELİ ANTRENÖRLER TAKDİR TOPLADI

25-30 Aralık 2024 tarihleri arasında Zonguldak’ta düzenlenen Okul Sporları Güreş Müsabakaları’nda Sinoplu sporcular ve temsilciler adeta rüzgar gibi esti. Sporcularımızın elde ettiği başarıların yanı sıra Gerzeli antrenörlerin özverili çalışmaları dikkat çekti

SİNOPLU GÜREŞÇİLERDEN BÜYÜK BAŞARI: GERZELİ ANTRENÖRLER TAKDİR TOPLADI

45 kg kategorisinde Emir Uzun, rakiplerini birer birer geçerek altın madalyanın sahibi oldu. 110 kg kategorisinde ise Ozan Müslüm Anaç, gösterdiği mücadeleyle gümüş madalyayı kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Turnuvada, Gerze’nin gururu uluslararası hakem Mustafa Yiğit, başarılı yönetimiyle öne çıktı. Yiğit’in disiplini ve yetkinliği, turnuva boyunca takdirle karşılandı. Aynı zamanda Sinoplu sporcuların başarısının ardındaki en büyük destekçilerden biri de antrenör Mehmet Geçgel oldu. Sporcuların üstün performansında Geçgel' in azmi ve özverili çalışmaları önemli bir rol oynadı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik