Siyaset
Giriş Tarihi : 23-11-2023 15:31

Sinoplu Mustafa Demirci, belediye başkan aday adayı

Sinoplu İş İnsanı Mustafa Demirci Yeniden Refah Partisi Avcılar Belediye Başkan Adaylığı için müracaat yapacak

Sinoplu Mustafa Demirci, belediye başkan aday adayı

Yıllardır İstanbul'da Sinopluların siyasette yeterince temsil edilmediğinin konuşulduğu şu günlerde önemli bir gelişme yaşanıyor. Yeniden Refah Partisi Avcılar İlçe Başkanı İş Adamı Mustafa Demirci yerel seçimler öncesinde partisinden Avcılar Belediye Başkan Adayı olmak için harekete geçti.

Avcılar İlçe Teşkilatı ve vatandaşların talebi ile Avcılar Belediye Başkan Adayı olmak için müracaatta bulunmaya hazırlanan Mustafa Demirci Sinopluların da bu konuda makus talihini yenmiş olacak.

Mustafa Demirci aday olduğu takdirde uzun zaman sonra yıllar sonra Sinoplu Belediye Başkan Adayı olarak bir ilke imza atmış olacak.

Belediye Başkan Aday Adalığı konusunu kamuoyu ile paylaştıktan sonra çok güzel tepkiler aldığını kaydeden Mustafa Demirci toplumun her kesiminden kendisine büyük destek geldiğin kaydederek kendisine gösterilen ilgi alaka ve teveccühe teşekkür etti.

Önümüzdeki günlerde Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığına giderek resmi müracaatını yapacak olan Mustafa Demirci'nin adaylığına kesin gözüyle bakılırken başta Sinoplular sivil toplum örgütleri ve Avcılar halkının Mustafa Demirci'ye büyük bir destek vermesi bekleniyor.

AdminAdmin