Sağlık
Giriş Tarihi : 23-10-2023 14:43   Güncelleme : 23-10-2023 14:54

Sinop'ta İki Gün Süren Sağlık Çalıştayı Sona Erdi

Sinop'ta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilki gerçekleştirilen ve iki gün süren "Genel Değerlendirme Çalıştayı" sona erdi.

Sinop'ta İki Gün Süren Sağlık Çalıştayı Sona Erdi

Sinop İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık sektörünün genel değerlendirmesini yapmak amacıyla Genel Değerlendirme Çalıştayı düzenledi. 

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ve Sinop İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu'nun başkanlığında düzenlenen çalıştaya; sağlık kurumlarının yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı. Çalıştayda sağlık hizmetleri başta olmak üzere, sağlık istatistikleri ve finansı, etik sorunlar, bilgi ve mahremiyet gibi konular masaya yatırıldı.

Programın son gününde Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir çalıştayı ziyaret etti. İkinci gün oturumuna katılan Vali Özarslan ve Rektör Taşdemir, çalıştay hakkında bilgi aldı.

Çalıştayın oldukça verimli geçtiğini belirten Sinop İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu, "Sayın Valimiz Dr. Mustafa Özarslan ve Sinop Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Sinop’ta ilk defa gerçekleştirdiğimiz Genel Değerlendirme Çalıştayımızın ikinci gün oturumuna katıldılar. Çalışma arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini sunması ve buna bağlı olarak yapılması gerekenlerin istişare edilmesi, çözüm önerilerimiz ile çalıştayımız sona erdi. Katılımlarından ve desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Dr. Mustafa Özarslan’a ve Sinop Üniversitesi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Şakir Taşdemir teşekkür ederiz. Çalıştayımızın ilimize kalite ve değer katmasını diliyoruz" dedi.

AdminAdmin