Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Sinop'ta ülkücüler sokağa indi

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şehide Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü"ne katılan yüzlerce vatandaş, teröre lanet okudu.

Sinop'ta ülkücüler sokağa indi
Paylaş:
 Sinop'ta Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şehide Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü"ne katılan yüzlerce vatandaş, teröre lanet okudu.  

Eski Garej mevkisinde ellerinde Türk bayrakları ve sloganlarla Sakarya ve Atatürk Caddeleri boyunca yürüyen ülkücüler, İskele Meydanındaki Atatürk anıtına ulaştı. Yürüyüş sırasında sloganlar atan ve tekbir getiren gruba çevredeki vatandaşlar da kimi zaman alkışlarla tezahüratta bulundu. 

Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı İbrahim Şener, terör olaylarını sert bir dille kınadı. Şener, teröre destek veren, PKK'nın açık veya örtülü propogandasını yapan sözde yazar, gazeteci, artist, siyasetçi akademisyen, sermaye sahipleri ve sivil toplum örgütü mensuplarının bu suça ortak olduğunu söyledi. 

Yapılan konuşmalar ve atılan sloganlar ardından kalabalık, şehitler için okunan dua ile birlikte meydandan ayrıldı. Yürüyüş ve program boyunca polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. 

Yürüyüşe MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, Kamu-Sen Sinop İl Temsilisi Turgay Şen ve çok sayıda MHP üyesi ile bazı STK'Ların temsilcileri de de bizzat katılarak destek verdi. 

Kaynak: Vitrinhaber

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et KAMU-SEN’DEN ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Akışın sonuna geldiniz.