Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Şubat ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Her ayın ilk Çarşamba günü yapılan Gerze Belediyesi Meclis Toplantısının Şubat ayına ilişkin olanı bugün gerçekleşti

Şubat ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Paylaş:

CHP’ li meclis üyesi Birol Sazak’ ın bir eksik katılımıyla yapılan meclis toplantısı bir önceki meclis karar özetinin tasdiki ile başladı ardından gündem maddelerine geçildi.

İmar Komisyonu Raporunun görüşüldü. Buna göre Gazi Ahmet Çavuş Sokakta yapılan plan değişikliğinin Kentsel Tasarım Projesine eklenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Hamidiye Mahallesi 703 ada 24 parselde Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Belediye başkan yardımcısına verilecek ödeneğin belirlenmesi talebi görüşüldü. Belediye Başkan Yardımcısı maaşının, Belediye Başkanının aldığı ücretin en az 3’ te 1’ i; en fazla 3’ te 2’ si olarak belirlenebileceği kaydedildi. Buna göre 2023 yılında belediye başkan yardımcısının maaşı 18.000 TL olarak belirlenirken bu rakam 2024 yılı maaşı 35.000 TL olarak belirlendi.

Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminali yapım işine ait ihale hakediş ödemeleri için İller Bankasından kredi kullanılması talebi, CHP’ li üyelerin red, AK Partili üyelerin evet oyu vermesi sonucu oy çokluğu ile kabul edildi.

Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminali yapım işine ait ihale hakediş ödemeleri için Denizbank A.Ş.’ den kredi kullanılması talebi, CHP’ li üyelerin red, AK Partili üyelerin evet oyu vermesi sonucu oy çokluğu ile kabul edildi.

Denizbank A.Ş.’ den kullanılması planlanan kredi için İller Bankasından teminat mektubu talebi, CHP’ li üyelerin red, AK Partili üyelerin evet oyu vermesi sonucu oy çokluğu ile kabul edildi.

Gerze Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma yönetmeliğinin kabul edilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.  

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

1 değerlendirme
Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

YY

Yavuz YİĞİT

07.02.2024
Otogar işi için bile krediye başvuruluyorsa kasanın hali içler acısıdır!



1 Nisan İtibariyle Bizi, Maddi Zorluklarla Başbaşa Bırakmak İstedikleri Aşikar!



Emekli, asgari ücretli bu yüzdelerde zam aldımı da bu makama hak görüldü!...



İşte sevgili hemşehrilerim, yıllardır verdiğimiz mücadelenin nedenide tam olarak budur!...



Sandık önümüze geldiğinde alışkanlıklarımızşa değil vicdanımızla oy kullanalım lütfen...



Saygılar...