Siyaset
Giriş Tarihi : 22-11-2023 15:04   Güncelleme : 22-11-2023 15:18

Tahsin Bayrak Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Tahsin Bayrak, Gerze Belediye Başkanlığı için AK Parti'den resmi olarak aday adaylık başvurusunu yaptı

Tahsin Bayrak Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti’den Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Tahsin Bayrak parti binasında aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Cumhur Kurt'a teslim etti.

Bayrak’ ın aday adaylık başvuru evraklarını teslim alan AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt şunları söyledi: “AK Parti ilçe başkanlığı olarak aday adaylık müracaatlarını kabul ediyoruz dolayısıyla bu partimiz açısından çok elverişli ve verimli bir dönemden geçiyoruz. Şuana kadar aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden kıymetli, hepsi de donanımlı, tecrübeli ve seçildikleri zamanda memlekete hizmet etme konusunda kusuru olmayan insanlar. Tahsin Bayrak geçmişte ilçe başkanlığı görevini yürüttü, sonra bu görev bize nasip oldu, bizde daha önce bu görevi yapan siyasi büyüklerimizden destek almak için hepsinin kapısını çaldık, hepsinden de tam destek alarak bugüne kadar geldik. O zaman Tahsin Beye bizimle çalışır mısın dediğimiz de o da bizi kırmayarak ‘kapının dibini de gösterseler oradan ayrılmam’ dedi.

Yönetim kurulu üyesi olarak 3 buçuk yıldır da bizimle beraber, iyi günümüzde, kötü günümüzde, zafer kazandığımız günlerde hep bizimle birlikte oldu. Geçmiş dönemde de böyle bir niyeti vardı, daha önce de aday adaylığı süreci olmuştu. Bugün resmi başvurusunu yapmak için huzurlarımızda” diye konuştu.

BORCUMU HİZMET EDEREK ÖDEMEK İSTİYORUM

Basın açıklamasında bulunan Tahsin Bayrak şunları kaydetti: “Yıllardır bu memlekette yaşam sürdürüyorum, ticaret yapıyorum. Benim bu millete bir borcum olduğunu hissediyorum, bu borcu da siz halkımıza hizmet ederek ödemek istiyorum.

Allah nasip ederse, büyüklerim uygun görürse, biz bu göreve layık görülürsek sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğimi taaddüt ediyorum. Bu parti kurulduğundan bu yana görev yapmaktayım. Elimizden geldiği kadarıyla bu görevi yapmaya gayret ettim.

GERZE’ DE HERKESİN MUTLU OLMASINI İSTİYORUM

Gerze’ de 7 mahallemiz var, her sokağında esnaf olarak bir emeğimiz vardır, eksikliklerimizi görüyoruz. 2019 yılında Gerze’ de büyük bir zafer elde ettik. Kadın Kollarımız,  Gençlik Kollarımız herkesin emeği vardır. Bizim sevdamız hizmet sevdası. Bu vatana kendimi borçlu hissettiğim için bu göreve varım dedim. Allah nasip etmezse bunda da bir hayır vardır deriz, aday gösterilen arkadaşımızı destekleriz.

Allah nasip ederde bu göreve layık görülürsek Gerze için elimden gelen her şeyi yapmaya varım.”

AdminAdmin