Güncel
Giriş Tarihi : 28-10-2023 17:38   Güncelleme : 28-10-2023 17:46

Toplantıda Cumhuriyetin 100.yılında Belediyecilik ve Gerze Belediyesi

GER-SES Derneği (Gerze Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür Derneği) periyodik olarak düzenlediği toplantılarından birini gerçekleştirdi

Toplantıda Cumhuriyetin 100.yılında Belediyecilik ve Gerze Belediyesi

Kültür, sanat, eğitim ve spor branşlarını bir arada barındıran GER-SES Derneği, Gerze Yerel Yönetimine Dair ismi verilen Ekim ayı toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Konusu, Cumhuriyetimizin 100.yılında Belediyecilik ve Gerze Belediyesi olarak belirlenen toplantının konukları ise Nihal Gündoğdu Saatçi ve Serhat Saatçi olurken toplantıya Dernek Başkanı Bülent Eryılmaz başkanlık etti.

İlk toplantıdan bu yana yapılan tüm toplantılarda görüşülen konular Dernek Başkanı Bülent Eryılmaz tarafından kısaca hatırlatılırken, “Cumhuriyetimizin 100.yılında ülkemizin belediye yolculuğu ve bununla birlikte Gerze Belediyesine yansımasını konuşacağız. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimini konuklarımızla birlikte değerlendireceğiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılında ülkemizin belediye yolculuğu ve bununla birlikte Gerze Belediyesine yansımasını konuşacağız. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimini konuklarımızla birlikte değerlendireceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin