Güncel
Giriş Tarihi : 25-09-2011 22:45   Güncelleme : 25-09-2011 22:45

Türk Eğitim Sen'den Dayanışma

Sene Başı Tanışma, İstişare ve Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Türk Eğitim Sen'den Dayanışma

Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği ‘Sene Başı Tanışma, İstişare ve Genel Kurul Toplantısı’ yaptı.

Sendika üyeleri ve yöneticilerinin bir araya geldiği yemekli toplantı yoğun bir katılımla gerçekleştiği toplantıya Sinop Türk Eğitim Sen İl Başkanı Turgay Şen, Gerze İlçe Temsilcisi Fatih Arslan ve çok sayıda üye iştirak etti.



2011-2012 eğitim ve öğretim yılının başlangıcı münasebetiyle Türk Eğitim Sen Gerze Temsilciliği tanışma ve kaynaşma amaçlı yapmış olduğu toplantıda bir konuşma yapan Gerze İlçe Temsilcisi Fatih Arslan: 4 yıldan bu yana azim ve kararlılıkla Türk Eğitim Sen bünyesine üye kazandırmaya gayret ettiklerini belirterek ve yeni oluşturulacak yönetime her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti. 

Türk Eğitim Sen Sinop İl Başkanı Turgay Şen ise yapmış olduğu konuşmada Milli eğitim camiasındaki sorunlara değindi. Eğitimin kalitesini artırmak için başlangıçta eğitimcilerin ve eğitim hizmetlilerinin sorunlarının giderilmesi gerektiğini belirtti. Türk Eğitim Sen olarak bu konuda her zaman kabullenen taraf değil; hak arayan kimliğiyle tanındıklarını söyledi.

Bu sene yetkiyi alan sendikanın henüz bu konuda hükümete karşı olması gereken duruşu sergileyemediğini ifade etti.

Ayrıca Şen, Gerze İlçesi sınırları içerisinde yapılmak istenen Termik Santral ile ilgili olarak da görüşlerini şu şekilde açıkladı.

Termik Santralin ilçeye hiçbir katkı sağlamayacağını aksine çevreye ve gelecek nesillere zarar vereceğini vurguladı. Ancak bu konuda halkın bilinçli olmasını, provakatif eylemlere girmemesi gerektiğini belirterek taşla sopayla hak aramanın yanlış olduğunu belirtti.

AdminAdmin