Güncel
Giriş Tarihi : 17-06-2023 10:35   Güncelleme : 17-06-2023 11:18

Türk Halk Oyunları Topluluğundan unutulmaz gece

Gerze Belediyesi ve Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Halk Oyunları Topluluğu 'Adım Adım Anadolu' halk oyunları gösterimi gerçekleştirdi

Türk Halk Oyunları Topluluğundan unutulmaz gece

Ülkemizin her yöresini sahneleyen ekiplere, Gitar Kursu öğrencileri ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Grubu destek verirken, minik, yıldız ve yetişkin kategorilerinde farklı koreografiler sahnelendi.

BU AKŞAM FESTİVAL AKŞAMLARINI ARATMADI

Halk oyunları ekibine teşekkür eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, “yani size söyleyecek söz bulamıyorum. Bu gece sanki festival akşamı gibi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel hazırlanılmış, hocama özelikle teşekkür ediyorum, kutluyorum, Gerze’ ye de bu yakışır.

Ekibimizin içinde öğretmen arkadaşlarımız, emeklilerimiz, çalışanlarımız, öğrencilerimiz var. Bize Gerze’ de ki festivalleri hatırlattılar. Nice nice yıllar Gerze’ miz hep böyle olsun, herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

8 AYLIK EMEĞİ İZLEDİK

Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu, ekibin gece gündüz demeden çalıştığını belirterek, “bu geceyi bize yaşatan Ali Ertürk’ e ve her yaştan ekibine gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, gerçek anlamda çalışmanın ürünü, yaklaşık 8 aydan bu yana çalıştılar ve bize bu geceyi yaşattılar. Öncelikle bize bu imkânı sağlayan Gerze Belediye Başkanımıza,  Ali Beye ve tüm ekibimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİME MİNNETTARIM

Ortada büyük emek olduğunu kaydeden Usta Öğretici Ali Ertürk ise “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Türkiye Cumhuriyeti’ nin temeli kültürdür’ demiş Bu kültüre destek olan bütün arkadaşlarıma, öğrencilerime hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Gösterim sonunda Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu tarafından Usta Öğretici Ali Ertürk'e çiçek takdim edilirken 5 yıldır ilçemizde Türk Halk Oyunlarına emek veren oyunculara da Teşekkür Belgesi verildi. 

AdminAdmin