Güncel
Giriş Tarihi : 11-04-2023 11:33   Güncelleme : 11-04-2023 16:46

Türkiye İş Bankası Gerze Şubesine Yeni Müdür

Türkiye İş Bankası Gerze Şube Müdürlüğüne atanan Özer Çelik, Gerze şubesine atanmanın sorumluluğu ve bilinci içerisinde müşterilerine en iyi hizmeti vermek istediğini belirtti

Türkiye İş Bankası Gerze Şubesine Yeni Müdür

Türkiye İş Bankası A.Ş. Gerze Şubesi Müdiresi Rahşan Dilek Çelik’ in emekli olmasıyla boşalan İş Bankası Gerze Şubesi Müdürlüğü’ne Özer Çelik atandı. Aslen Karabüklü olan ve 15 yıldır İş Bankası çatısı altında Konya, Karabük ve İstanbul bölgelerinde çalışan Çelik, 5 Nisan 2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başladı.

Gerze’de görev yaptığı sürece amacının Gerzelileri memnun etmek olduğunu belirterek, “Özellikle Gerze’nin üretim ve ticaret alanında faaliyet gösteren küçük büyük tüm işletmelerin finansal desteğini temin etmek üzere çalışacağımızı, görevimizin başında olduğumuzu belirtmek isterim.  

Özellikle Gerze ilçemiz emekli nüfusun yoğun olduğu bir ilçe. Biz bu anlamda vatandaşlarımızın bankacılık hizmetlerinin güler yüzlü ve iyi bir şekilde verilebilmesi, ihtiyaçlarını karşılayabilecek kredisel desteklerinin hazırlanması hususunda İş Bankası tüm personeli ve hizmet birimleriyle 7/24 çalışacağız. Amacımız Gerzelileri mutlu etmek, bankamızdan memnun ayrılmalarını sağlamak. Müşterilerimiz ne kadar memnun ve mutlu olursa bizde işimizde o kadar başarılıyız demektir” diye konuştu.

İŞ BANKASI MÜDÜRÜ ÖZER ÇELİK KİMDİR?

1981 yılında Karabük’ te doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Safranbolu’ da tamamladı. Lisans Eğitimini Selçuk Üniversitesi, Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesinde tamamladı.

29 Mart 2023 tarihinde ataması Gerze’ ye yapıldı, 5 Nisan 2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başladı.

AdminAdmin