Siyaset
Giriş Tarihi : 28-02-2024 17:39   Güncelleme : 01-03-2024 11:06

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Gerze’ de: “Bu seçimden de yine zaferle çıkacağız”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gerze’ de vatandaşlara seslendi

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Gerze’ de: “Bu seçimden de yine zaferle çıkacağız”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek’ i garaj mevkiinde bulunan seçim ofisinde ziyaret etti.

 

Burada Gerzeli vatandaşlara seslenen Bakan Uraloğlu, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ a teşekkür ederek otogar projesinde kendisine destek olduklarını, otogarın yanında devam eden sanayi sitesi ile ilgili bir talebin olduğunu ve o projeyi de seçimden sonra Hüseyin Yüksek’ le oturup,  konuşacaklarını, yoluna koyacaklarını belirtti.

Selamlama konuşmasını yapan AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, yaşanılabilir Gerze’ yi hayata geçireceklerini belirtti. Yüksek, “sizlerin değerlerini yükseltmek,  taleplerine cevap vermek, yaşanılır bir Gerze yapmak için mücadele etme sözü verdik. Burası İstanbul’ un Ankara’ nın bir ilçesi değil, doğduğumuz, büyüdüğümüz, toprağından, suyundan güç aldığımız Ata ocağımız. Bu duygu ve düşüncelerle hareket ettik, 31 Mart akşamı zafer sizlerin olacaktır. Sizlerin hizmetkârı olacağız, gece demeden gündüz demeden sizlere mahcup olmamak için var gücümüzle, tüm teknik kadromuzla, tüm tecrübemizle ağlayan tek bir çocuk bırakmayacağız dedik. Bu vesileyle de devletimizin tüm imkânları arkamızda dedik, Allah bizleri sizlere mahcup etmesin” diye konuştu.

BELEDİYECİLİK AK PARTİNİN İŞİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise konuşmasında, “1 Nisan sabahı koordinasyon merkezinin önünde kazandığımız seçimin, elde ettiğimiz başarının, o başarı öyküsünü birlikte kutlayacağız. Kardeşlerim Gerze Karadeniz’ in en güzel ilçelerinden birisi. Burada yaşamaktan ötürü şanslısınız. Seçimlerden elde edeceğiniz başarı ve ondan sonra Gerze’ mizin ehil ellerde AK Parti’ nin AK Belediyeciliği ile tanışacak olan Gerze’ miz çok gayretli belediye başkan adayımız Hüseyin Yüksek beyin belediye başkanı olması ile edinilecek. Belediyecilik AK Partinin işi” dedi.

1 Nisan sabahına 14 ve 28 Mayıs tarihlerindeki zaferle tekrarlayacaklarını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “bu gireceğimiz 18’ inci seçim, inşallah bu seçimden de yine zaferle çıkacağız. Gayretimiz oyumuzu ne kadar yükseltebilirsek, ne kadar destek olabilirse. 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarımızı 31 Mart’ ta da tekrarlayacağız. Burada yaklaşık 5 seneden beri hizmet eden Cevat kardeşimiz vardı. O size hizmet etti, Allah razı olsun, hizmetlerini biz gördük, destekledik. Otogarla ilgili bir talepleri oldu, karayolları genel müdürlüğü olarak biz onu karşıladık. Şimdi de Hüseyin kardeşimizle bu çıtayı biraz daha yükseltebileceğimize inanarak Cumhurbaşkanımızın takdiriyle onu aday gösterdik. Otogarın yanında devam eden sanayi sitesi ile ilgili bir talep var, biliyorum. Onu da seçimden sonra oturacağız, Hüseyin kardeşimizle konuşacağız, yoluna koyacağız” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ na Gerze ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Sinop Belediye Başkanı Adayı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek eşlik etti.

Büşra ÇevikBüşra Çevik