Güncel
Giriş Tarihi : 09-10-2023 12:14   Güncelleme : 10-10-2023 14:31

Ülkü Ocakları 'uyuşturucuyla mücadelede’

Gerze Ülkü Ocakları Başkanlığı, Gerze’ de uyuşturucu ile olan mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerinin altını çizdi

Ülkü Ocakları 'uyuşturucuyla mücadelede’

Ülkü Ocakları Gerze İlçe Başkanlığı tarafından gençlerin uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan kaçınılmasını teşvik etmek amacıyla ilçemizde çeşitli çalışmalar yapılıyor. Konunun önemine dikkat çekmek isten Ülkücü gençler, ilçemizde yoğun olarak kullanılan alanlara pankart asarak, el broşürleri dağıtarak mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Elikoğlu, zehir tacirleri ve bağımlılıkla mücadelelerinin kararlılıkla süreceğini kaydederek, “Öncelikle bütün Gerze halkına hayırlı bereketli mutlu haftalar dilerim. Daha önce de dediğimiz gibi uyuşturucu ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Genç kardeşlerimiz ve yaşları bizden büyük olan ağabeylerimiz, ablalarımız için mücadelemizi sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz.

Bunun ile hep birlikte dağıttığımız el broşürü ve dükkân camlarına yapıştırdığımız afişleri yaparken emeği geçen bütün kardeşlerimizi tebrik ederim. Bize destek veren esnaflarımızı da unutmak mümkün değil. Bu şekilde bize destek olan herkesten Allah razı olsun.  

Biz birlik olduğumuz sürece kimse bizi zehirleyemez ve zarar veremez. Merhum istiklal şairimizin de dediği gibi ‘girmeden bir millete tefrika (ayrılık) düşman giremez, toplu vurdun mu yürekler bunu top sindiremez’ ifadelerini kullandı.

AdminAdmin