Güncel
Giriş Tarihi : 08-12-2023 14:04   Güncelleme : 08-12-2023 17:18

Ülkü Ocaklarında gönüller bir oldu

Gerze Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından her hafta devamlı olarak düzenlenen program etkinlikleri kapsamında Ocak’ ta bir araya gelerek Kur’ an-ı Kerim tilaveti gerçekleştiriliyor

Ülkü Ocaklarında gönüller bir oldu

Gerze Ülkü Ocakları, her Perşembe akşamı Ocak’ta bir araya gelerek Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirmeye devam ediyor. Ülkücü gençlerin katılım sağladığı programda Kuran-ı Kerim okunarak dualar ediliyor. Bu hafta Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Muharrem Aydemir ve il yönetimi de Gerzeli Ülkücülerin programına katılarak gençleri yalnız bırakmadı.

Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Muharrem Aydemir ve İl Yönetimi, Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gecede Gerze Ülkü Ocaklarında Ülkücü gençlerle bir araya gelerek gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim tilavetine katılım sağladı, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir dualarla anıldı.

Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Elikoğlu İl Başkanı Muharrem İldemir ve yönetimine teşekkür ederek, “Her perşembe okumakta olduğumuz Yasin-i Şerif’ i bu hafta merkez ocağımız Sinop İl Ocak Başkanımız Muharrem Aydemir'in katılımı ile gerçekleştirdik. Ziyaretleri için minnetlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin