Güncel
Giriş Tarihi : 10-12-2020 14:50   Güncelleme : 10-12-2020 15:14

Ülkü Ocaklarından Gazetemize Ziyaret

Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya, gazetemizi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi

Ülkü Ocaklarından Gazetemize Ziyaret

Başkan Sertkaya ziyaretinde Ülkü Ocaklarının yürüttüğü faaliyetler başta olmak üzere önemli konular hakkında bilgiler verdi.

Sertkaya, “Bir süredir özellikle bazı troller tarafından Gerze Ülkü Ocakları üzerine çeşitli oyunlar oynanmaya çalışılıyor, yoğun bir şekilde karalama kampanyaları yapılmaktadır. Gerze halkı manipüle edilmeye çalışılıyor.

Başkanlığım döneminde “Her güne bir faaliyet” ilkesi ile her gün farklı etkinliklerde bulunduk. Gençlerimiz kötü alışkanlıklar kazanmasın diye “Maddeye değil, vatanına ve milletine bağlı ol” projesiyle satranç turnuvaları, halı saha maçları, bilgi yarışmaları yaptık.

Gerzeli gençlerimizin milli bilinç kazanmasına yönelik Türk büyüklerini anmak, şehitlerimizi anmak, iftar buluşmaları, tarihimizde olan olayları anlatmak, marş ve şiir okumak gibi faaliyetlerde bulunduk. Kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’in “Oku” emrini gerek akli gerek nakli ilimler ile yerine getirmeye çalıştık.

Vatani görev olan askerliğim bittikten sonra pandemi kurallarına uygun olarak faaliyetler yapmaktayız. Halkımız çok iyi bilmelidir ki bizler tarihinden kaçan Haluk’un nesli değil, tam tersi Çanakkalede, Kurtuluş savaşında olan, haksızlığa karşı en önde, sadece bedenen değil fikren ve ruhen en güçlü olan Asım’ın nesliyiz.

Bizler bu devletin ve millet’ in yürütücü kuvvetiyiz. Bizler kıymeti bilinmeyenleriz. Normal zamanda bizleri eleştirenler vatanımız söz konusu olunca “Nerede bu Ülkücüler” demektedirler.

Gerze halkımız müsterih olsunlar bizler vatanımız ve halkımız için hep nöbetteyiz. En güçlü silahın fikir, en güçlü fikrin milliyetçilik olduğunu biliyoruz. Olanca kuvvetimizle bu milletin evlatlarına hizmet etmek için varız. Ülkücü olduğunu iddia edip, Ülkücülere haydut deme küstahlığını gösteren kişiler de unutmamalıdır ki Ülkü Ocaklarından haydut değil, Kürşadlar, Fatihler, Mustafa Kemaller çıkar.

Nitekim Nihal Atsız’ın“Bize bir gençlik lâzımdır. Temelinde cehalet, duvarlarında riya, tavanlarında dalkavukluk bulunmasın” dediği gençlik Ülkü Ocaklarıdır.

Kıymetli Gerze halkımız!

Bir Türk evladı daha uyuşturucu batağına saplanmasın, vatanına ve milletine hayırlı bir insan olsun diye uğraşmaktayız. Bunları göze alarak faaliyetlerimizi baltalamaya, yaptığımız işleri küçük göstermeye çalışanlara itibar etmeyiniz.

Dün Ülkücülere katil, mafya diyenler bugün eski ülkücüler kalmadı diyorlar. Dün bize katil, mafya bugünde hiçbir yaraya merhem olmuyor diyenler: Peygamberimize küfür içerikli pankartı üniversitelere asan kızıl itler veya o pankartı görmezden gelen günümüzün müteahhitleridir.

Unutulmamalıdır ki Ülkücüler vatanı için asala terör örgütüne saplanan hançerdir. Bu yüzdendir ki Avrupa’da hedef alınan, faaliyetleri engellenmeye çalışılanlar bizleriz. Avrupa’da engellenmeye çalışılmamızı anlıyoruz çünkü şeytanla anlaşma yapanlar: Allah ile yaptıkları anlaşmayı unutmayıp, o anlaşmaya uygun hareket eden bizler karşısında şeytanlaşmaları normaldir fakat anlaşılan odur ki Gerzemizde de yaptığımız faaliyetlerden rahatsız olanlar vardır. O kişileri rahatsız etmeye devam edeceğiz.

Baktım gafiller düşmüş hainlerin peşine
Dedim Bozkurtların yurdunda, çakalların işi ne?” diyerek hainlerin peşine düşen gafilleri uyanmaya davet ediyorum yoksa dalımızı kıranın ağacını sökmesini de biliriz. Ne mutlu Türküm diyene.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin