Güncel
Giriş Tarihi : 05-04-2023 12:24   Güncelleme : 05-04-2023 12:34

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’ in ahirete irtihalinin 26. Yıl dönümü vesilesiyle Gerze Ülkü Ocakları tarafından iftar yemeği düzenlendi

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya tarafından Gerze Ülkü Ocakları binasında verilen iftar programının ardından Kur-an’ ı Kerim tilaveti yapıldı.

Programa Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bostancı, Ülkü Ocakları Sinop il Başkanı Alparslan Yıldırım ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Başkanı Muhammed Şentürk ve yönetimi başta olmak üzere birçok vatandaşta katılım sağladı.

Konuyla ilgili konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Türk-İslam davasının yılmaz savunucusu, kahraman bir asker, devlet adamı, cesaret timsali, ahlak abidesi nesiller boyu unutulmayacak bir liderdi. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in hayatı büyük mücadelelerle geçmiş, sürgünler görmüş, işkenceler çekmiş, 5 bin 400'den fazla evladını şehit vermiştir. O vefatının ardından milyonların gözyaşı döktüğü bir devlet adamıydı. O asrın destanını yazan bizlere ‘Hak yoluna, hakikat yoluna’ çağıran, ‘Evlatlarım işkencelere dayanamayan olursa hepsini Türkeş yaptırdı deyin’ diyecek kadar merhametli, evlatlarına sahip çıkan bir babaydı. Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk milletinin umudu olan başlı başına dev bir turandı. O yıkılmaz bir duruş, bir tavır, sarsılmaz iradenin ta kendisiydi. 12 Eylül 1980 savunmasında Alparslan Türkeş 'Ne yaptımsa bilerek isteyerek yaptım, Türkiye ve Türk milleti için yaptım. Milliyetçiliği suç olarak kabul ediyorsanız, ölünceye kadar bu suçun faili olacağım. Mevzu vatansa hepimiz ölelim, mevzu makamsa hepiniz ölün’ sözleriyle dünyaya başkaldıran bir başbuğdu’

Liderimiz, Türk siyasetine yön vermiş Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in ahirete irtihalinin 26. yıldönümü vesilesiyle Gerze Ülkü Ocaklarında verdiğimiz iftara katılan tüm değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu vesile ile başta Başbuğumuz olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm Ülkücülere Allah’ tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

AdminAdmin